24.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica Bay vikend: Plesni spektakli, garden party…

Luštica bay – foto

Ljeto je u punom jeku, a Luštica Bay je prava destinacija za provod na otvorenom,  uz mnoštvo događaja i zabave tokom cijele nedjelje i vikenda, na više lokacija – od Marina naselja do Centrale Piazze.

Atraktivna vikend dešavanja počeće dance spektaklom plesnog kluba Matrix iz Danilovgrada, u subotu 19. avgusta u 20 časova na Piazzi Centrale. Jedan od najstarijih klubova plesa u Crnoj Gori, ovjenčan je sa više od 400 pehara na brojnim takmičenjima i ima oko 350 plesača takmičara. Gledaocima pružaju izvanredan plesni i muzičko-scenski ugođaj.

U latino-ritmu, Salsa night Cubalcanica sa početkom od 20.30 časova u subotu, 19. avgusta na velikom lukobranu u Marina naselju prirediće repertoar tradicionalne i popularne kubanske i latino muzike koja je proslavila Kubu širom svijeta. U njihovom programu su salsa, son, merengue, reggaeton, congu, mambo. U nekim od ovih stilova naći će se i fantastične obrade naših poznatih pjesama sa područja Balkana.

GARDEN PARTY

Luštica Bay premijerno ovog ljeta priređuje i Garden party. Nakon prvog julskog izdanja, naredna zabava je 20. avgusta, a na programu je The Garden Gourmet Brunch & String concertkoji obećava izuzetan gastronomski doživljaj za sve sladokusce. Događaj je u znaku proslave ljetnjih ukusa, boja i mirisa a gastronomski program podrazumijeva gurmanski branč Olivije Meli od 11:30 do 15:30, uz obilje palačinki, vafli i drugih đakonija na džinovskom baštenskom hrastovom švedskom stolu, zatim cjelodnevnu promo ponudu Garden’s PicNic korpi a od 19 časova slijedi degustaciona večera. Ugođaj upotpunjuje živa muzika od 13 sati – resital gudačkog dua Verice violonistkinje i violončela.

Luštica Bay – foto Zoran Nikolić

Za ljubitelje sushija posebno iskustvo u restoranu Almara osmislio je sushi majstor Amador – sjajna selekcija ljetnjih sushi rolnica koje su kreirale specifican ukus ovog ljeta na destinaciji biće na meniju u nedjelju, 20. avgusta, od podneva do 18 sati. Za plesni podijum na plaži biće zadužen DJ Rayo od 13 do 17 časova.

„Osmislili smo atraktivan program u kome mogu uživati naši gosti i posjetioci svih uzrasta koji se u Luštici Bay osjećaju kao kod svoje kuće, bilo da su na našoj destinaciji pronašli svoj drugi dom ili ovdje rado dolaze na druženje sa svojim prijateljima i najbližima. Svakome pružamo priliku da doživi pravu ljetnju avanturu i provod na plaži, uz prepuštanje čarima prirode i okusima lokalne kužine, što morski ugođaj u Luštici Bay čini nezaobilaznim izborom ovog ljeta“, izjavila je Sonja Banićević, supervizorka organizacije događaja u Luštici Bay. Detaljan kalendar događaja je dostupan na profilima Luštice Bay na društvenim mrežama, kao i na veb sajtu www.lusticabay.com.

Najčitanije