15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Luštica bay završni sajam zapošljavanja – više od stotinu radnih mjesta u ponudi

The Chedi Lustica Bay

Više od stotinu radnih mjesta u Luštici Bay, hotelu The Chedi Luštica Bay i Mamula Island hotelu biće predstavljeno na završnom sajmu zapošljavanja u petak, 24. marta, od 10 do 16 časova. Sajam će se održati u amfiteatru Luštici Bay.

Za sve zainteresovane kandidate organizovan je besplatan prevoz iz Tivta:

  • Polazak od stare autobuske stanice, kod Pošte u terminima: 9:30, 11:30h, 14:30h.
  • Povratak sa parkinga Marine, u terminima: 11:00h, 13:00h i 16:00h.

Sajam je finalna prilika za potencijalne kandidate da se susretnu sa timovima ovih poslodavaca i na licu mjesta saznaju sve o mogućnostima angažmana. Potrebno je da svi kandidati na sajam zapošljavanja donesu svoju radnu biografiju (CV) u štampanoj formi, u više primjeraka.

Radne pozicije su otvorene u sektorima hrane i pića, domaćinstvu, transportu, sektoru sporta i rekreacije, te organizacije događaja, odnosa sa klijentima i kvalitet i kontrolu.

„Svi kandidati će imati priliku da saznaju više o planovima razvoja Luštice Bay, radu hotela The Chedi i planovima za predstojeću sezonu, te da apliciraju za radnu poziciju na licu mjesta. Broj zaposlenih, koji se znatno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da je kompanija Luštica Development visoko pozicionirana na listi ne samo najvećih već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori. Sajam je i prilika da se lično uvjere u jedinstvenost Luštica Bay destinacije i uživaju u njenim sadržajima “, saopštila je Olga Radović, direktorka ljudskih resursa u Luštici Development.

Mamula Island

Hotel Mamula Island u predstojećoj sezoni nudi poslove u sektoru hrane i pića, na radnim mjestima konobara i pomoćnih radnika u kuhinji; odjeljenju domaćinstva potrebne su sobarice, radnici u vešeraju i na održavanju javnih površina a otvorene su i pozicije u sektoru logistike za radnike na prijemu robe.

„Želimo da oformimo tim profesionalaca koji će personalizovano iskustvo hotelijerstva dovesti na potpuno novi nivo. U tom smislu želimo da proširimo tim novim licima sa iskustvom rada u ugostiteljstvu i hotelijerstvu luksuzne kategorije, kao i kandidatima za početne pozicije”, saopštila je Bojana Filipović, šef sektora ljudskih resursa Mamula Island.

Luštica Development, Hotel The Chedi i Mamula Island Hotel na crnogorsko tržište donose poslovnu praksu svjetskog renomea, nude mogućnost dugoročnog radnog angažmana, konkurentne zarade i rad u dinamičnom okruženju.

Informacije o radnim pozicijama dostupne su i na https://lusticabay.com/lustica-bay-sajam-zaposljavanja-u-pet-gradova/

Najčitanije