19.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Mamula Island među najboljim novim svjetskim destinacijama za 2023

Mamula Island

Svjetski poznati magazin Forbes uvrstio je butik hotel-ostrvo sa pet zvjezdica Mamula Island u Crnoj Gori na listu od 21 nove neobične destinacije širom svijeta za 2023. godinu


Mamula Island, butik hotel i spa sa pet zvijezdica, koji zvanično otvara svoja vrata u proljeće 2023. godine, smješten na ulazu u svjetski poznati Bokokotorski zaliv u Crnoj Gori, našao se na listi magazina Forbs (Forbes), jedne od najuglednijih svjetskih medijskih kuća, u društvu 21 nove destinacije širom svijeta koje ovaj medij izdvaja za sljedeću godinu.

Magazin Forbs je predstavio svoj ekskluzivni izbor izvanrednih novih hotela smještenih širom Evrope, Azije, Afrike, Južne i Sjeverne Amerike. Sa svojim jedinstvenim individualizovanim konceptom hotelijerstva, Mamula Island se pozicionira kao novitet u hotelskoj ponudi na Jadranskoj rivijeri i u regionu.

Mamula Island

U članku pod naslovom „Dobrodošlica za nove hotele! Lista od 21 nove destinacije za 2023. godinu“, magazin Forbs je predstavio svoj ekskluzivni izbor izvanrednih novih hotela smještenih širom Evrope, Azije, Afrike, Južne i Sjeverne Amerike. Zahvaljujući svom jedinstvenom individualizovanom konceptu hotelijerstva, Mamula Island se pozicionira kao novitet u ponudi na Jadranskoj rivijeri i u širim okvirima.

„Smješten u Bokokotorskom zalivu u Crnoj Gori, koji je pod zaštitom UNESCO, nadomak živopisne obale Jadranskog mora, Mamula Island se nalazi u tvrđavi iz 19. vijeka koja je pretvorena u luksuzni hotel sa 32 sobe i apartmana. Na ostrvo se može stići brodićem sa obližnje obale. Hotel ima posebno karakterističan ambijent koji opušta, smiruje i slavi život, a tome doprinose i besplatni jutarnji časovi joge i prilike za uživanje u plesu pod zvijezdama, nakon zalaska sunca“, piše autor članka objavljenom u magazinu Forbs, En Abel.

Mamula Island se nalazi u samom vrhu Forbsove liste neobičnih novih hotela, nakon francuskog hotela Maison Delano Paris i portugalskog Solar Branco Eco Estate Sao Miguel Azores.  Pažnju magazina Forbs je privukao i slovenački butik hotel Milka u Kranjskoj Gori.

Mamula Island

 „Hotel-ostrvo Mamula Island je inspirisan globalnim iskustvima, ali i ukorijenjen u lokalnoj baštini, a naša je želja da svojim gostima predstavimo lokalne umjetnike, hranu i kulturu. Smatramo da je Mamula Island mjesto za sve prilike i sva godišnja doba, gdje se naši gosti mogu odmoriti, napuniti energijom i prepustiti se novim iskustvima. Priznanje koje je magazin  Forbs iskazao ovoj destinaciji zaista je nagrada za sve nas. Radujemo se otvaranju hotela u proljeće 2023. godine“, rekao je g. Hening A. Šaub, generalni direktor Mamula Island.

Forbes je medijska kompanija poznata u cijelom svijetu, koja milionima svojih čitalaca i pratilaca na društvenim mrežama donosi najnovije poslovne, investicijske, tehnološke i lifestyle sadržaje. Izbor najboljih novih destinacija za 2023. takođe uključuje ekskluzivne evropske hotele u Parizu, Milanu, Amsterdamu, Istanbulu, na Kritu, Azorima, u slovenačkim Alpima i Švajcarskoj, kao i egzotične destinacije u Maroku, Singapuru, Indoneziji, Tajlandu, Južnoafričkoj Republici, Brazilu, na Karibima i u SAD.

Link ka članku objavljenom u magazinu Forbes je OVDJE.

Najčitanije