12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Maskenbal 55. Praznika mimoze – novčani fond 5.000 eura i vrijedne robne nagrade

Maskenbal Praznika Mimoza

Veliki maskenbal 55. Praznika mimoze biće održan u subotu, 17. februara u Institutu „Dr Simo Milošević” u Igalu. Ovogodišnji fond novčanih nagrada povećan je na 5 000 eura i uz već tradicionalne, donosi novu kategoriju – nagradu žirija.

Bal pod maskama počeće u 21.00 sat nastupom mažoretki i Gradske muzike Herceg Novi, nakon čega će goste zabavljati bend koji već decenijama otvara plesni podijum na feštama – Exodusi, a da se dobar zvuk i štimung nastavi zadužen je Inspiracija bend. Cijena ulaznice je 30 eura, a u cijenu je uključena zakuska. Ulaznice će biti u prodaji na blagajni Dvorane Park.

Sve one koji budu pod maskama ocjenjivaće publika i stručni žiri, a uz novčane obezbijeđen je i veoma bogat fond robnih nagrada.

Publika će birati najbolje u kategoriji pojedinačnih maski i po njihovoj ocjeni prvorangirana će osvojiti 700 eura, drugorangirana 500, a trećerangirana 300 eura.

Grupnu masku koja bude imala najviše glasova publike očekuje nagrada od 1000 eura, za drugo mjesto u ovoj kategoriji opredijeljeno je 800, a za treće 500 eura.

Novina od ove godine je i nagrada stručnog žirija koji će takođe ocjenjivati maske uvažavajući kreativnost, trud i umijeće prilikom izrade. Za prvo mjesto predviđena je novčana nagrada od 6000 eura, drugo 400, a treće 200 eura.

Vrijedne i atraktivne robne nagrade obezbijedili su prijatelji maskenbala 55. Praznika mimoze: Sportski centar Igalo, Ćatovića mlini, Restoran Rafaelo, Ski centar Vučje, Zaga beauty studio, Trend travel, Restoran i hotel Konte – Perast, Restoran i hotel Studenac – Trebinje, hoteli Iris, Buket i Zlatibor – Zlatibor, Plantaže…

Nakon tradicionalnog, prvog maskenbala 55. Praznika mimoze, ove godine biće organizovan i maskenbal na otvorenom, u Parku Boka 1. marta. Tom prilikom ulaz će biti slobodan, a zabava zagarantovana uz koncert Tap 011.

Organizatori 55. Praznika mimoza su Opština Herceg Novi, Javna ustanova kulture Herceg fest i Turistička organizacija Herceg Novi.

Kompletan program dostupan je na praznikmimoze.me, fb profilu Praznik Mimoze Herceg Novi, instagram profilu praznikmimoze.me

Najčitanije