18.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Matijević (Bokeški forum): Tivtu je dosta manipulatora

Bokeški Forum

Još jedna izborna trka  bliži se kraju. Na žalost mnogi su je doživjeli kao sprint, ali za nas u Bokeškom Forumu ovo je ipak  trka na duge pruge. Izborni rezultat je sredstvo za ostvarivanje programa, a nikako konačan cilj.

Sigurno jedna on najdegutantnijih kampanja do sada. Mahanje nacionalnim barjacima i bespredmetno manipulisanje religijskim i drugim pitanjima koja bi u suštini trebalo da predstavljaju najintimniji dio bića svakog čovjeka.

Mi u “Bokeškom Forumu” nikad nismo ljudima prebrojavali krvna zrnca, pa nećemo ni sada. Takvo dobijanje nečijeg povjerenja nije nam svojstveno jer vjerujemo da u Tivtu svi mogu i moraju da budu ravnopravni. Nama je važniji cilj na kraju trke nego  start.

I to će i ovog puta biti naš moto, naša zvijezda vodilja, za koju vjerujemo da će je Tivćanke i Tivćani prepoznati. Da im je preko glave šovinista i manipulatora, kojima su prazne priče i podjele važnije od  riješavanja komunalnih problema koje jednako ugrožavaju svakog stanovnika, bez obzira na njegovu nacionalnu i vjersku pripadnost.

Ajmo zato skupa u nove pobjede, ajmo da očuvamo našu kulturu, ajmo da još više ulažemo u našu omladinu da ne idu odavde trbuhom za kruhom da bi ih ovdje zbog političke pripadnosti zamjenili manje sposobni. Ajmo za sport, ajmo da više ne moramo da pričamo o trotoarima, neasfaltiranim putevima, ajmo zatvoreni bazen.

 Ajmo da u Tivtu živimo skupa bez tenzija i podjela, mirno i dostojanstveno. Ajmo da se odluke  donose u Tivtu, a ne u Podgorici. Ajmo jer moramo i  možemo.

Ajmo za Tivat, ajmo za Boku !!! poručuje Branislav Matijević kandidat za odbornika Bokeškog Foruma.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije