13.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Mediteranske note i spektakularni vokal Doris Dragović okupio veliki broj posjetilaca u Kotoru

Na prelijepoj pozornici Trga od oružja, brojni Kotorani i turisti drugu septembarsku noć proveli su uz meditaranske note jedne od najpoznatijih hrvatskih pjevačica, Doris Dragović.

Iako je zvanično kraj ljeta, ulice Kotora vrvile su od turista, te su prostor Starog grada preplavili osmijesi i dobro raspoloženje. Nakon gromoglasnog aplauza, Doris se zahvalila publici na toploj dobrodošlici, i kazala da su neki članovi njenog benda već bili u prilici da obiđu kotorsku žičaru, i da su oduševljeni prizorom koji se može vidjeti iz gondola.

“Ni virus me nije spriječio da se noćas družim sa vama. Hvala vam na divnoj dobrodošlici”, poručila je ona pred koncert.

Koncert Doris Dragović u Kotoru

Jedan od organizatora koncerta svakako je Turistička organizacija (TO) Kotora, koja se i ovoga puta potrudila da svojim gostima priušti provod za pamćenje. Direktor te organizacije, Jovan Ristić komentarišući sezonu, kazao je da su i u avgustu mjesecu imali bolje rezultate nego u 2022., kao i u rekordnoj 2019.godini.

“Konačne rezultate ćemo svakako znati tek krajem godine, ali svakako već imamo razloga da budemo zadovoljni, pogotovo ako govorimo o prihodima Turističke organizacije. Dešavanja poput ovoga uvijek okupe veliki broj posjetilaca u Kotoru, i to je najbitnije”, kazao je on.

Ristić je najavio bogat program i u septembru mjesecu, i dodao da sve posjetioce i tokom prvog mjeseca postezeone, očekuje sjajna zabava u Kotoru.

Jovan Ristić

“Već devetog septembra imamo veliki koncert Simfonijskog orkestra sa Diznijevom muzikom, kojim ćemo obilježiti početak školske godine. Nakon toga, nastavljamo sa nešto manjim manifestacijama sve do decembra, kada smo pripremili jedan zaista dobar program”, poručio je on.

Podsjetimo, pored TO Kotora, organizaciji koncerta pomogli su i “Kotor cable car”, dok su prije velikog koncerta na Trgu od oružja nastupili violinistkinja, Verica Čuljković i DJ Danilo Radusinović.

Najčitanije