15 C
Kotor

Slušaj online radio

Mjuzikl “Cvjetaj mimozo mala” u Kotoru 24. aprila

Mimoza mala KOTOR

Mjuzikl ” Cvjetaj mimozo mala” u izvođenju Pozorišta „Teatar 303“ iz Kotora i Mažoret kluba LILI iz Herceg Novog biće izveden na velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra u srijedu 24.aprila 2024.g. u 19.30h.

Ulaz je slobodan.

Na sceni ćete vidjeti mlade glumce Teatra 303 : Drago Rapovac, Vojin Begović Marta Borović Irina Bulajic, Nedjo Tujkovic, Elena Simovic, Nemanja Lazarevic i Tara Radonjic( učenici iz Gimnazije Kotor),kao i učenike Osnovne škole Njegoš: Pavle Krivokapić i Andrea Rapovac.

Iz Teatra 303 Ilko Marović i Dušan Kustudić.

Lili Mažoret klub Herceg Novi: Tia Velaš, Hristina Zejak, Katarina Zejak, Teodora Bjelica, Jovana Vasović, Hana Radanović, Anđela Andrić,Mirjana Unković, Nevena Vujičić, Anastasija Vučurović, Teodora Savović, Mirjana Lijanić, Kalina Kramžer, Nikolina Zornija, Lena Dabižinović, Lada Gradoselskaja, Ida Porobić.

Mjuzikl je edukativnog karaktera, podstiče na razmišljanje, vraća u istoriju i na zabavan način podučava tradiciji i kulturi. Namjenjen je kako djeci tako i odraslima.

Radnja mjuzikla se dešava na „polju mimoza“, te koketira humorom u iščekivanju glavnog događaja na samom Prazniku. Mjuzikl je moderan, ali se kroz njega provlače i elementi tradicije.

Muzika: Branislav Samardžić

 Scenario : Viktorija Samardžić

 Reditelj: Dragan Buzdovan

Tonac Jovo Abramovic,

Svijetlo: Radovan Vujovic

Animacije i video: Aleksa Parapid

Audio materijali: Kristijan Djuranovic

Scenografija: Marko Ševaljević

Dizajn reklamnog  materijala: Siniša Vukčević

Najčitanije