16.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Mjuzikl “Cvjetaj mimozo mala” u Tivtu, čuvajmo vrijednosti koje imamo…

Mjuzikl “Cvjetaj mimozo mala” koji je nastao povodom 55 godina Praznika mimoze, sinoć je oduševio publiku u Tivtu. U izvođenju Pozorišta „Teatar 303“ iz Kotora i Mažoret kluba LILI iz Herceg Novog je edukativnog karaktera, podstiče na razmišljanje, vraća u prošlost i na zabavan način podučava tradiciji i kulturi. Namjenjen je kako djeci tako i odraslima.

Radnja mjuzikla se dešava na “polju mimoza”, korenspodira sa aktuelnom situacijom urbanizacije i gradnje, sječom stabala, te koketira humorom na orginalan način u režiji Teatra 303…

Mjuzikl je moderan, a kroz njega se provlači ekološka nit, očuvanje tradicije i ljubavi. Muziku potpisuje Branislav Samardžić, Scenario, Viktorija Samardžić, reditelj Dragan Buki Buzdovan.

Viktorija i Natalija Samardžić, tvorci i scenaristi vođe ovog projekta ističu da je željela napraviti nešto novo i originalno u čemu će uživati sve generacije i podsjetiti na vrijednosti koje imamo…

“Volimo ono što je naše, čuvajmo i njegujmo Herceg Novi i našu Boku, kulturu, tradiciju i iznad svega njegujmo ljubav” – poručuju Samardžići.

Najčitanije