25 C
Kotor

Slušaj online radio

Mladi karatisti iz Boke uspješni na “Goražde open” turniru

Goražde open

Karatisti Bijele, Tempa (Igalo) i Kotor koje kao trener vodi Slađan Mikulić  na turniru u “Goražde open 2024.” u konkurenciji preko 600 takmičara iz 56 klubova iz regiona osvojili su 17 medalja.

Za ekipu Bijele prva mjesta i zlatne medalje osvojili su Nemanja Mikulić  u seniorskoj konkurenciji do 84 kg i Petar Mikulić za uzrast do 30 kg. Prvo mjesto i zlatnu medalju za ekipu Tempa osvojio je  Lazar Katić u konkurenciji 8-9 godina u kategoriji do 35 kg.

Drugo mjesto i srebrnu medalju u ekipi Bijele osvojio je Petar Mikulić za uzrast do 11 godina u kategoriji do 35kg . Za ekipu  Tempa druga mjesta i srebrne medalje pripale su Lazaru Katiću za uzrast 10 godina u  kategoriji do 35kg i njegovom bratu Bogoslavu za uzrast do 11 godina u konkurenciji do 40 kg.

Treće mjesto i bronzanu medalju iz ekipe Bijele u Goraždu osvojio je kadet Vuk Cimbaljević u kategoriji d 57 kilograma. Iz ekipe „Tempa“ treći je bio Bogoslav Katić za uzrast do 12 godina u kategoriji do 40 kg.

Slađan Mikulić koji je osnovao i trenira ekipu Kotora na ovom takmičenju osvojio je  sa takmičarima novog kluba  Kotor 9 medalja.

Prva mjesta i zlatne medalje su osvojili: za uzrast od 8-9 godina : Boris Bubanja u kategoriji do 25kg,  Mia Krivokapić u kategoriji do 26 kg, Nikola Mazalica u kategoriji do 30 kg, Aleksa Bjelanović  za uzrast do 10 godina u kategoriji  do 35 kg i Pavle Kašćelan za uzrast do 11 godina u kategoriji do 35 kilograma.

Druga mjesta i srebrne medalje pripale su: Jovanu Kašćelanu za uzrast 8-9 godina u kategoriji do 25 kg, Miji Krivokapić u kategoriji do 32 kg  i Aleksi Bjelanoviću u kategoriji do 35 kg za uzrast do 10 godina.

Treće mjesto i bronzana medalja pripala je Nađi Čavor u kategoriji do 26 kg za uzrast 8-9 godina.

Najčitanije