15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Mladoj plivačici Anđeli Antunović predsjednik opštine HN poželio uspjeh na OI u Tokiju

Antunović i Katić

Mlada Novljanka, reprezentativka Crne Gore i plivačica PVK Jadran, Anđela Antunović, posjetila je danas Opštinu Herceg Novi, gdje je sa predsjednikom Stevanom Katićem razgovarala o predstojećoj Olimpijadi u Tokiju i planovima za naredni period.

Katić je mladoj Novljanki, koja je ove godine završila srednju školu, poželio uspjeh i sreću na Olimpijskim igrama, i da svoj grad, državu, porodicu i prijatelje predstavi onako kako najbolje zna. On je naglasio i da je ovo Anđelino prvo učešće na Olimpijskim igrama u disciplini 100 metara kraul, te da će na sledećim i onim narednim sigurno postići sve bolje rezultate.

„Herceg Novi je ponosan na Anđelu, ali i na sve olimpijce koji će nas predstavljati. Trećina olimpijskog tima je iz Herceg Novog, zbog čega smo posebno ponosni, kako na našeg jedriličara Milivoja Dukića, tako i na vaterpoliste. Mi ćemo se svakako potruditi da sve naše olimpijske Novljane i Novljanke dočekamo pri povratku, nadamo se sa po nekom medaljom. Ako bude, bude, ako ne bude – Herceg Novi će se svakako odužiti svim svojim olimpijcima za učešće i dostojno predstavljanje grada i države“, poručio je predsjednik Katić.

Uz riječi zahvalnosti na današnjem prijemu, kojem su prisustvovali i direktor PVK Jadran Miloš Mračević i sekretar za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić, Antunović je potvrdila da ima tremu pred večerašnji polazak, ali i svoju želju da Crnu Goru i Herceg Novi predstavi u najboljem mogućem svijetlu.

Najčitanije