13.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Modna revija u Domu starih u Risnu oduševila sve!

Korisnici Doma starih u Risnu i njihove zvanice imali su prilike da uživaju u nesvakodašnjem događaju i to u “Noći mode u Grabovcu“ koju je za njih organizovala bivša mis Crne Gore, Nataša Milosavljević, ispred agencije AR Scouting. Aplauz od početka pa sve do samog kraja revije za korisnice doma čija je starosna dob bila od 50. pa do skoro 100. godine, do sada nije bio viđen kod nas. Suze radosnice, zagrljaji i mnogo ljubavi viđeno je te noći što je ovaj modni događaj učinilo najemotivnijim kod nas organizovanim.

A pistom su prošetala do sada najljepše manekenke i to korisnice doma: Radmila Đorđević, Bojanka Samardžić, Jovanka Nikolić, Emilija Konatar, Jelica Vujović, Zdenka Kovanda, Petrica Vukotić, Danica Kovačević, Olga Sekulić, Drage Stamatović, Milosava Mijanović, Željka Vukčević, Stanojka Milović, Dara Katić, Kemala Tošić i Gospava Kovač koja je bila i najstarija među njima sa ponosnih 93. godine.

Veče je bilo savršeno a “mlade dame” su se na pisti snašle sjajno pa nije bilo treme, koračale su pune samopouzdanja, dok su ih iz publike podržavali prijatelji i porodica. Tvorac ideje naša poznata mis i humanista Nataša Milosavljević nije mogla da sakrije oduševljenje pa za Standard kaže:

“Preponosna na cijeli tim i ljude koji su bili podrska mi i da zajednickim snagama ova naša ideja bude ovako dobro realizovana, na korisnice koje su bile fantastične na pisti i pokazale i dokazale da i u trećem dobu imaju energiju na kojoj mogu i mnogo mlađi da pozavide. Rijetka ako ne i jedina revija koja je ispraćena aplauzom od samog početka pa do kraja programa. Preemotivan je bio ovaj događaj što se dalo vidjeti i po suzama u publici i po velikom broju poruka koje mi stižu nakon revije da je ovo najljepši dogadjaj na kojem su bili. Hvala svima koji su podržali ovu fantastičnu noć i zasigurno će ovo biti dogadjaj koji ćemo organizovati svake godine sa puno ljubavi i posvećenosti i uz dosta noviteta”, kazala je Milosavljević.

Da sve protekne u najboljem redu potrudile su se  kreatorka Dejana Lukić čije su modele dame nosile, pjevačice Suzani Tot i Aniti Popović, plesna grupi Infinity iz Kotora koji su nastupili dok je u ulozi voditelja programa bila Nikolina Lončar Radonjić.

Nataša nam je otkrila da su dame bile jako radosne jer su neke po prvi put na pisti ako su u poznim godinama. Neke su po prvi put koristile uslige profesionalnih šminkera a desila se i jedna nesvakidašnja stvar.

Modna revija u Domu starih u Risnu

“Tokom dogovora oko revije jednoj od korisnica koja ima preko 70 godina, otac od 98. zabranio je da šeta po pisti. Ipak, na kraju je uspjela da ga odobrovolji i tata je dao blagoslov”, kaže Nataša.

Oduševljenje i radost zbog toga što su njihove korisnice bile srećne nije krio ni direktor Doma starih u Risnu.

“Radi emocija kojima sam bio svjedok i oduševljenja svih prisutnih na noći mode u Grabovcu, a najviše radi naših korisnika, Nataša i ja smo odlučili da je ovo samo prva u nizu manifestacija koju ćemo zajednički da organizujemo i priredimo sa željom da svaka prođe kao sinoćnja”, istakao je direktor doma Srđan Dragomanović.

/M.Ivanović/

Najčitanije