17 C
Kotor

Slušaj online radio

Muo – Humanitarno plesno veče za Jovana

Humanitarno veče
Peto po redu humanitarno plesno veče na rivi Muo održano je  u petak, 30. avgusta. Ovogodišnji humanitarni događaj po odluci organizatora MZ Muo i NVO Naša akcija bilo je organizovano za Jovana Cenića, malog dječaka koji je jedini Kotoranini na listi fondacije Budi human i kome je potrebna pomoc za liječenje cerebralne paralize. Sakupljeno je 358 eura.
Plesno vece je okupilo mnogobrojne građane svih generacija, jugonostalgicare i one koji to nisu, ali su svi uzivali u performansu Gradske muzike, fenomelanoj grupi Exodus i flashmob plesovima mladih volontera, kao i gurmanskoj ponudi paste sa morskim plodovima koju su mladi volonteri spremili.
Humanitarno veče
Sponzori ovog događaja su TO Kotor i Rogo fruit doo. Kroz ovu aktivnost mladi su naucili kako organizovati humanitarni dogadjaj kao i koliko je bitno pomagati svojim sugradjanima. Hvala svima koji su na bilo koji nacin doprinjeli uspjehu ovog divnog dogadjaja.
Humanitarno veče
Posebna zahvalnica ide Komunalno Kotor doo koja jei oprala rivu, i donirala sredstva za liječenje dječaka, saopštili su iz NVO Naša akcija.

Najčitanije