17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Ni Crnogorska ne izlazi na izbore u Tivtu

Crnogorska

Crnogorska neće učestvovati na izborima u Tivtu koji će biti održani 5. aprila, odlučilo je Predsjedništvo stranke.

Kako je saopšteno, Predsjedništvo je odlučilo da članovi partije kao društveno odgovorni građani Tivta koji žele da se bore za najbolji interes grada, mogu da učestvuju na izborima u okviru grupe birača.

“Upravo u tome se ogleda snaga, a partija pokazuje punu demokratičnost i autonomnost u djelovanju pojedinaca prema sopstvenoj savjesti. Svjesni svih izazova koje takvo djelovanje nosi sa sobom, dozvoljavamo tu vrstu autonomije”, piše u saopštenju.

Iz Crnogorske su kazali da će snagu usmjeriti na parlamentarne izbore za koje se nadaju da neće biti organizovani u današnjoj atmosferi podijeljenosti i polarizacije.

Fokus Crnogorske, kako su kazali, biće teme koje direktno utiču na živote crnogorskih građana i životni standard, odnosno zloupotreba državnih resursa u izborne svrhe, neusvajanje izbornog zakonodavstva, v.d. stanje u kojem se nalaze institucije koje treba da sprovode zakone.

Predsjedništvo je odredilo povjerenike koji su zaduženi za centralni i primorski region koji će raditi na jačanju infrastructure Crnogorske.

Izvor:Mina

Najčitanije