26.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Nisu svi iz kotorskog SDP za smjenu Jokića

Kotor foto Boka News

Dio članova kotorskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) se protivi smjene predsjednika opštine Kotor Vladimira Jokića, koju su u lokalnoj skupštini pokrenule odbornice ove partije Bruna Lončarević i Tena Božović, a iza koje stoje Socijaldemokratska partija, Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD) i Hrvatska građanska inicijativa (HGI).

“Predloženu inicijativu podnijeli su odbornici SDP u lokalnom parlamentu koji su tu mogućnost dobili na osnovu broja glasova sa posljednjih lokalnih izbora, a sa liste na kojoj su bili ljudi čije su zasluge za to nemjerljive. Posebno želimo istaći da predložena inicijativa nije bila predmet razmatranja na opštinskom odboru, što je svakako demokratska obaveza, već su istu donijeli dvoje, troje ljudi, a ostalim članovima su samo iznesene informacije o istoj.

Svakako je demokratska obaveza da se o ovako ozbiljnim pitanjima konsultuju članovi odbora grada u kojem žive i koji najbolje poznaju realnost”, istakla je u saopštenju za javnost Danijela Vidović ispred, kako je navedeno, ‘članova OO SDP Kotor’, prenosi Kotor TV.

Najčitanije