15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Novembarski pozorišni program Centra za kulturu Tivat

Pokojnik premijera

Tivatska pozorišna publika u novembru će moći da pogleda nekoliko predstava crnogorskih teatara u Centru za kulturu. Komad “Pokojnik” po istoimenom djelu Branislava Nušića u režiji Egona Savina, koji je imao premijeru 30. jula u Tivtu, nastao u produkciji CZK Tivat i Crnogorskog narodnog pozorišta Podgorica, igraće u petak, 11. novembra u 20 sati.

Ta predstava igraće prije toga u CNP-u na Dan nacionalog teatra, 1. novembra, kao i naredne večeri. “Pokojnik” će učestvovati i na 18. međunarodnom festivalu glumca u Nikšiću, gdje će se predstaviti 10. novembra.

Gradsko pozorište Podgorica gostovaće u CZK-u Tivat 18. novembra u 20 sati sa predstavom “Konji ubijaju, zar ne?” po tekstu Maje Pelević, u režiji Kokana Mladenovića, čija je premijera bila u maju ove godine. Crnogorsko narodno pozorište predstaviće se i komadom “Bladi mun” po tekstu i u režiji Ane Đorđević 20. novembra u 18 sati.

Herceg Fest Herceg Novi i Hercegnovsko pozorište tivatskoj publici izvešće pozorišnu predstavu “Uspomene Sare Bernar” u srijedu, 23. novembra u 20 sati. Komad o poznatoj francuskoj pozorišnoj glumici je režirala Staša Koprivica, a glume Tanja Bošković i Dejan Đonović.

Telefon za rezervacije i informacije je 069-342-799.

Najčitanije