8 C
Kotor

Slušaj online radio

Novinari prestižnih turskih magazina u studijskoj posjeti Boki Kotorskoj

Turski novinari posjetili Boku

Turističke organizacije Kotora, Tivta i Herceg Novog proteklih dana organizovale su studijsku posjetu novinara prestižnih medija iz Turske. Riječ je o predstavnicima medija Yacht Turkiye Magazin, dnevne novine Aksam, magazini Hello i Elle, Turizm Gunlugu Website, dnevne novine Cumhurizyet i magazin  Oggusto.

Na poziv LTO Kotora, Tivta i Herceg Novog predstavnici vodećih turskih medija imali su priliku da se upoznaju sa prirodnim i kulturno-istorijskim ljepotama Boke Kotorske, kao i turističkom ponudom Kotora, Tivta i Herceg Novog.

Turski novinari posjetili Boku

Tokom boravka u destinaciji posjetioci su imali prilike uživati u živopisnim predjelima Bokokotorskog zaliva i tom prilikom su posjetili selo Gornja Lastva kao i marinu Porto Montenegro. Tokom boravka u Herceg Novom obišli su Stari grad, tvrđavu Kanli Kula i Forte Mare a nakon toga su uživali u predivnom ambijentu Vinarije i vinogarada Savina gdje je organizovana i degustacija vina. Naravno, posjetili su i luksuznu marinu PortoNovi kao i hotel One&Only. Poslednjeg dana posjete boravili su u Kotoru gdje su posjetili barokni Perast i srednjevjekovni Stari grad Kotor.

Turski novinari posjetili Boku

Studijska posjeta grupe turskih realizovana je uz podršku turističke privrede: hotel Regent Porto Montenegro, Hotel Lazure, restoran Conte i hotel Blue Kotor Bay.

Važnost ove studijske posjete rezultiraće objavama u osam prestižnih turskih medija.

Najčitanije