21.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Novska “Čistoća” uvela call centar – 19955

Čistoća – call centar – foto Boka News

Preduzeće d.o.o.“Čistoća“ Herceg Novi uvela je novinu u svom poslovanju. Naime, počeo je sa radom call centar koji će raditi u dvije smjene od 08:00-14:00h i od 14:00-20:00h svakim radnim danom i subotom, preko kojega građani mogu da prijave sve nepravilnosti koje uoče na terenu, a koje se tiču djelatnosti ovog preduzeća. Besplatan broj na koji mogu da se obrate je 19955.

Na ovaj način mogu da prijave nepravilno odložen otpad, neočišćene ulice, stepeništa, parkove, nezakupljene plaže, nelegalne deponije, kao i da se raspitaju za odlaganje iskorištenog jestivog ulja i odvoz kabastog otpada.

Osim nepravilnosti na terenu, mogu prijaviti nepravilnosti i nejasnoće na računima za odvoz komunalnog otpada, pse lutalice, ali i izraziti primjedbe odnosno pohvale za rad zaposlenih kako na terenu tako i u direkciji firme.

Takođe, u narednom periodu biće omogućen prijem fotografija putem vibera koje će poslužiti kao dokaz o tome gdje se tačno određeni problem nalazi da bi se što prije uklonio.

Iz ovog preduzeća se nadaju da će uvođenjem call centra postići intenzivniju saradnju sa građanima što bi trebalo rezultirati većim stepenom čistoće, kao i rješavanja drugih problema na terenu koji se direktno tiču njihove djelatnosti, pa ih stoga mole da za prijave koriste isključivo ovaj broj.

Najčitanije