25 C
Kotor

Slušaj online radio

NTO – Osmislite logo “Domaći ukusi” i zaradite 2.000 eura

NTO CG

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore raspisala je Konkurs za izradu zaštitnog znaka – logotipa i slogana koji će pratiti realizaciju projekta “Domaći ukusi”.

Riječ je o projektu koji realizuju Ministarstvo održivog razvoja i turizma, Nacionalna turistička oranizacija Crne Gore Investiciono – razvojni fond i Privredna komora Crne Gore, u cilju promocije domaćih proizvoda, supstitucije uvoza i povećanja potrošnje kroz turizam,

Nacionalna turistička organizacija je jedan od nosilaca projekta, a logotip treba da se nadovezuje na logotip turističkog nacionalnog brenda Montenegro Wild Beauty.

Pravo prijave po ovom Javnom konkursu imaju pravna i fizička lica iz oblasti marketinga, arhitekture, dizajna i umjetnosti.

Po ovom konkursu dodjeljuju se tri nagrade, prva u iznosu od 2.000 €, druga u iznosu od 1.500 € i treća nagrada u iznosu od 1.000 €.

Konkurs je dostupan na sajtu NTO i otvoren je 20 kalendarskih dana od objavljivanja.

Za sva dodatna pojašnjenja, u toku trajanja konkursa, potencijalni podnosioci prijava mogu se informisati putem e mail adrese: snezana.pavlovic@montenegro.travel.

Najčitanije