7.4 C
Kotor

Slušaj online radio

NVO Grupa Građana BU2: Podrška borbi u cilju oslobađanja priobalja i slobodnog pristupa moru

Boka Kotorska- foto Boka News

Podršku menadžeru Opštine Kotor Ivanu Mikijelju u  zajedničkoj borbi sa JPMD u cilju oslobađanja priobalja i slobodnog pristupa moru, danas su uputili iz budvanske NVO “Grupa Građana BU2”.

“U Kotoru je u toku je akcija oslobađanja ponti u cilju nesmetanog prilaza od strane građana i turista, koju u potpunosti podržavamo.

M.Mitrović

Ja kao građanka Svetog Stefana koja godinama sa svojim rođacima vodim borbu za slobodan pristup kupalištima na ovoj teritoriji, dajem podršku svim pravičnim ljudima koji žele da ovom problemu stanu na kraj i omoguće nesmetano uživanje našeg lijepog priobalja kako domaćem stanovništvu tako i turistima.

Kad je novo rukovodstvo JPMD stupilo na snagu ono što je bilo evidentno je to da je decenijama priobalje bilo brutalno “oteto” od strane pripadnika bliskih demokratskoj partiji socijalista i da je običnom narodu, mještanima i svim onim neutralnim ljudima bilo uskraćeno i elementarno Ustavom zagarantovano pravo.

Da više ne bude povlašćenih, a da se Ustav Crne Gore poštuje, možemo uspjeti samo zajedničkim snagama i poštenim radom!” – poručila je Milica Mitrović predsjednica “Grupa Građana BU2”

Najčitanije