12.4 C
Kotor

Slušaj online radio

NVO Maškare – prijavite se za drugu trku karića “Karotrc 2019”

Trka karića – Karotrc 2018

Povodom 50-og jubilarnog Praznika Mimoze, u saradnji sa Opštinom Herceg Novi, Direkcijom Praznika Mimoze i JUK Herceg Festom, NVO Maškare 16.marta  godine organizuje jedinstvenu trku, jedinu takve vrste u Crnoj Gori, drugu trku karića „KAROTRC 2019“.

Na sinoćnjoj sjednici organizacionog tima trke, donjeta je odluka da se već od 24.januara može početi sa prijavama takmičara za učešće, i to u kategorijama: K1-jednosjed, K2-dvosjed i K3-trosjed. Kategorije svakako podrazumjevaju ženske i muške takmičare, uzrasta od 14-65 god, s tim što će, kao i prošle godine, takmičari uzrasta od 14-18 godina, morati prijave predati uz saglasnost jednog roditelja.

Ove godine smo uveli dvije novine, a to su kategorija trosjeda, i maškaranih takmičara i samih karića, s obzirom da smo u vrijeme karnevala i maskenbala. Maškarani će svakako u djelu dodjeljivanja nagrada biti uvrštene kao još jedna kategorija, tako da će najmaštovitija maskota po odluci žirija dobiti jednu od vrijednih nagrada. Kada smo kod nagrada, ove godine će fond biti znatno bogatiji, jer su ljudi prošle godine vidjeli kakva je bila manifestacija, pa su i sami izrazili želju za sponzorstvom.  Tako da ovom prilikom želimo da pozovemo sve one koji su vozili kariće nekada, a i one koji nisu, da uzmu učešće u trci, pa de se malo družimo, uz dobru zabavu. Svakako, moramo napomenuti da će već na startu kod Gradske kafane, i na cilju, na škveru kod Tvrtka biti muzike i zabavnog djela programa. Trka će početi u 12 sati a završiti u 15 sati, a nakon sabiranja prolaznih vremena, na škveru će biti dodjela nagrada za najbolje, a i one druge.

Trka karića – Karotrc 2018

Nagrade će biti obezbjeđene za prvo, drugo i treće mjesto u kategorijama K1,K2,K3, zatim kategorija maškaranih takmičara i karića, svakako nagrada za najoriginalnije ime ekipe i pojedinca, i nagrada za najsporijeg takmičara. Prošle godine najsporiji takmičar je osvojio kornjaču i lenju pitu. Ove godine najsporiji takmičar će ponjeti sa sobom puža i lenju pitu.

Svi zainteresovani mogu da prate našu FB stranicu Maškare Herceg Novi. Prijave će biti otvorene do 07.marta  do 00:00 sati.

Dođite da se družimo „bez konja i benzina“ poručuju organizatori.

SVE POTREBNE INFORMACIJE MOGU SE DOBITI NA BROJ TELEFONA: 068 279 905

Prijava za trku karića

Najčitanije