24.5 C
Kotor

Slušaj online radio

One&Only Portonovi prve goste dočekuje 1. jula

Portonovi

One&Only Portonovi, prvi hotel tog tipa u Evropi i najmodernija destinacija na Jadranu, dočekaće prve goste 1. jula, saopštili su iz ove kompanije.

Oni su kazali da će rizort ponuditi Chenot Espace – prvi wellness koncept za goste koji žele da vode aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život.

Rizort će, kako su dodali, ponuditi i Sabia restoran na čelu sa Giorgiom Locatellijem, jednim od najboljih italijanskih kuvara na svijetu.

“One&Only Portonovi nalazi se na ulazu u predivni bokokotorski zaliv, u zaklonjenoj idili jadranske obale Crne Gore, okružen spektakularnim planinama”, navodi se u saopštenju.

Nautička oaza sadrži 238 vezova i heliodrom.

Portonovi je, prema riječima njegovih predstavnika, dizajniran po ugledu na impresivne razmjere koje odražavaju arhitektonski stil starih venecijanskih palata.

Iz kompanije su saopštili da će se privatna pješčana plaža “nadmetati” sa najboljim na Mediteranu.

U središtu rizorta je Chenot Espace koji nudi pionirske wellness tretmane naučno ispitane da poboljšaju vitalnost i optimizuju zdravlje.

Kazali su da će Tapasake klub biti energetsko jezgro rizorta, a na tom mjestu, kako su dodali, gosti mogu da se opuste kraj bazena i uživaju u dnevnoj, spontanoj atmosferi uz nastupe poznatih DJ umjetnika.

Glavni komercijalni direktor Kerzner International Brett Armitage je dodao da će One&Only Portonovi postaviti standard za novi nivo luksuza u regionu, s nenadmašnom uslugom, spektakularnim smještajem i nevjerovatnim iskustvima koja će se dešavati između očaravajućih planina i prelijepe jadranske obale.

Armitage je saopštio da su posebno uzbuđeni zbog ekskluzivnog partnerstva sa Henri Chenot, koji će redefinisati uživanje u rizortu, nudeći takozvane wellness programe od 360 stepeni.

 “Prostranih 113 soba za goste sadržaće moderne kamine za hladnije noći, prostrana kupatila sa prostorom za ležanje i dnevni boravak iste veličine kao spavaće sobe, kao i velike terase, prozore od poda do plafona, kako bi gosti mogli uživati u jedinstvenom pejzažu”, navodi se u saopštenju.

One&Only Portonovi Suite One je jednosobni predsjednički apartman sa privatnim vinskim podrumom, iz kojeg gosti mogu da odaberu neku od 268 boca vina iz Evrope i regiona, trpezarijom za 12 ljudi na otvorenom sa jedinstvenim pogledom na planine i zaliv, unutrašnji i spoljašnji kamini i poseban ulaz za batlere.

Rizort će, kako su saopštili, ponuditi dvije privatne vile, trosobnu Villa One i dvosobnu Villa Two.

Najčitanije