10 C
Kotor

Slušaj online radio

One&Only Portonovi širi svoj tim

One&Only Portonovi rizort zapošljava preko 300 kolega u susret sezoni


Ultra-luksuzni rizort One&Only Portonovi traži nove kolege u susret ljetnjoj sezoni 2023. Sa preko 50 otvorenih pozicija, kandidati će dobiti priliku da grade svoju karijeru u dinamičnom i internacionalnom radnom okruženju.

„Tražimo kandidate koji su proaktivni, uživaju u radu sa ljudima, a pritom imaju želju da postanu profesionalci u svijetu ultra-luksuznog turizma. Ono što je srž One&Only filozofije je fokus na gosta i stvaranje nezaboravnih iskustava kroz besprijekornu uslugu, zbog čega je proces selekcije novih kolega od velike važnosti za nas”, rekla je Tessa Gorman, generalna direktorica One&Only Portonovi rizorta. „Ovo je odlična prilika da kandidati iz Crne Gore i regiona pokažu, ali i unaprijede svoje vještine kroz naš globalni brend“, dodala je ona.

Uz konkurentnu platu, kandidatima se nude smještaj i obroci, kao i mogućnost razvoja karijere u nekim od brojih lokacija Kerzner kompanije širom svijeta. “Najbolji način da naši zaposleni budu zadovoljni i motivisani jeste kroz aktivnu brigu o njima. Zato im pružamo sve alate koji su im potrebni da bi napredovali kao profesionalci, radeći na zadacima koji su skrojeni upravo prema njihovim vještinama. Unutar kompanije, Kerzner nudi ogromne razvojne mogućnosti na globalnom nivou i zato uvijek uzimamo u obzir potrebe svakog člana našeg tima”, rekla je Gorman.

Selekcija kandidata će se obavljati kroz nekoliko faza. Sajmovi zapošljavanja i karijerni dani, počevši sa onim u Herceg Novom 27. januara, koji će se organizovati tokom prva tri mjeseca u godini, idealna su prilika da se kandidati upoznaju sa brendom i mogućnostima za zaposlenje. Nakon toga, organizuju se intervjui sa šefovima njihovih sektora, a odabrani kandidati će započeti svoj radni angažman u martu, aprilu, te maju/junu ove godine.

“U procesu selekcije veoma nam je bitna strast prema ugostiteljstvu, relevantno radno iskustvo, kao i poznavanje engleskog jezika, u zavisnosti od pozicije za koju se kandidat prijavljuje. Dobre komunikacione vještine i ljubaznost su uvijek prednost kada je One&Only brend u pitanju”, dodala je Gorman.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za sljedeće pozicije preko linka:

One&Only Portonovi

Da biste saznali više o slobodnim radnim mjestima, pošaljite e-mail na careers@oneandonlyportonovi.com ili pozovite HR tim rizorta One&Only Portonovi putem telefona na +382 31 355 395. Zapratite našu Facebook stranicu za više informacija o otvorenim pozicijama i novostima iz rizorta.

Najčitanije