20.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Sajam sezonskog zapošljavanja u Tivtu 15. marta

Tivat – Centar

Opština Tivat i Biznis info centar u saradnji sa najvećim platformama za zapošljavanje u Crnoj Gori, Zaposli.ME i Prekoveze.me, organizuju Sajam sezonskog zapošljavanja u petak, 15. marta 2024. godine u kongresnoj sali hotela “Palma” u Tivtu.

Vrata sajma biće otvorena od 10 do 14 sati za sve koji su u potrazi za sezonskim poslom, a u ponudi će se naći preko 150 radnih pozicija kod renomiranih poslodavaca, kao što su Hotel Chedi, Mamula Island, Hotel Regent Porto Montenegro, Luštica Development AD, Una d.o.o. Tivat, Voli Trade d.o.o., Hotel La Fleur, ali i lokalni ugostitelji.

Predstojeći dan otvorenih vrata predstavlja idealnu priliku za sticanje novog radnog i životnog iskustva, kroz sezonsko zaposlenje u turizmu i ugostiteljstvu u podsticajnom okruženju, poručuju organizatori iz Sekretarijata za privredu u Opštini Tivat.

“Posjetioci sajma biće u prilici da se upoznaju i na licu mjesta razgovaraju sa potencijalnim poslodavcima, te savjetujemo svima da ponesu sa sobom više primjeraka CV-ja. Napominjemo da većina poslodavaca obezbjeđuje ili pokriva troškove smještaja tokom trajanja radnog angažmana, zato pozivamo i kandidate koji nisu iz Tivta da posjete sajam 15. marta” – zaključuju iz Sekretarijata.

Najčitanije