22 C
Kotor

Slušaj online radio

Pizzarotti: Projekat Portonovi nije doveden u pitanje, biće završen uz poštovanje zakona

Portonovi Wider Angles

Kompanija „Pizzarotti Montenegro” d.o.o, njen osnivač švajcarska kompanija „Pizzarotti SA” poručili su da završetak Portonovi projekta nikada nije bio doveden u pitanje. Poručuju da će posao biti završen uz puno poštovanje zakona i potpisanih ugovora kako sa investitorom projekta, „Azmont Investments” d.o.o, tako i sa svim podizvođačima, bilo lokalnim ili inostranim.

U vezi sa događajima o kojima su mediji izvještavali poslednjih dana, a koji se odnose na saslušanje izvršnog direktora „Pizzarotti Montenegro” d.o.o. u Specijalnom državnom tužilaštvu, precizira se da isti nije podvrgnut bilo kakvim restriktivnim mjerama obzirom da je isti blagovremeno i u potpunosti odgovorio na sva pitanja Specijalnog tužioca

– Prisutni smo sa našim gradilištima u preko 18 zemalja svijeta, radeći na složenim projektima koje dobijamo zahvaljujući korporativnoj pouzdanosti i tehničkoj kompetentnosti koju smo pokazali svuda tokom 110 godina naše istorije. Ono što je bilo objavljeno od strane nekih medija je štetno po ugled naše kompanije i zabrinjava nas, ali će nas međutim još više ohrabriti da posao sprovedemo i završimo što prije, stvarajući projekat koji je sam po sebi jedinstven – izjavio je generalni direktor međunarodnih operacija Pizzarotti grupe Zabbra Lorenzo.

Herceg Novi Portonovi

On je poručio da grupacija Pizzarotti ima puno povjerenje u lokalne pravosudne organe, te da su uvjereni da će nadležni organi potvrditi odsustvo bilo kakvog nezakonitog postupanja od strane Pizzarotti Montenegro d.o.o. i njenih predstavnika, “koji su pružili i nastaviće da budu na raspolaganju i otvoreni za saradnju sa postupajćim tužilaštvom, a kako bi isti mogli rasvijetliti cijeli događaj u cjelosti i to na brz i efikasan način.”

Kao dodatna potvrda potpuno zakonitog i pravilnog djelovanja Pizzarotti-ja, kompanija takođe ističe da su finansijski podaci objavljeni u lokalnoj štampi zapravo preuzeti iz bilansa kompanije „Pizzarotti Montenegro” d.o.o, dokumenta koji je propisno ovjeren i potvrđen od strane nadležnih organa kontrole.

Najčitanije