17.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Po prvi put u gradu pod Lovćenom: Svečano otvorena “Novogodišnja priča u Prijestonici“

Cetinje – foto Mediabiro

Brojni Cetinjani večeras su završetak pravog, zimskog dana, dočekali u ulozi domaćina jedinstvene manifestacije “Novogodišnja priča u Prijestonici”, koja se po prvi put organizuje u gradu pod Lovćenom.

Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija Cetinje (TO Cetinje) u prethodnom periodu vrijedno su radili na pripremi zimskog bazara, koji će trajati od 18. decembra do 8. januara naredne godine.

Cetinje – foto Mediabiro

,,Vidimo veliki broj ljudi na Dvorskom trgu, koji je već od 18 sati bio pun. Počeli su sa radom svi štandovi. Ubrzo će biti otvoreno klizalište. Očekuje se dobra atmosfera kako večeras, tako i narednih 20 dana. Očekuju nas nastupi naših regionalnih zvijezda, kao i lokalnih izvođača“, kazao je nakon otvaranja portparol Prijestonice Cetinje, Ivan Banović.

Spektakularni vatromet najavio je nastup regionalne zvijezde Indire Levak.

Cetinje – foto Mediabiro

,,Trebala sam biti na dočeku naših ,,vatrenih”, međutim ja sam večeras na Cetinju. ,,Novogodišnja priča” otvoriće se sa mnom. Čest sam gost u Crnoj Gori i hvala lijepo svima koji me vole, željno iščekuju i pjevaju sa mnom“, izjavila je pjevačica.

Cetinje – foto Mediabiro

Posjetioci će imati priliku da na okićenom Dvorskom trgu, svake večeri uživaju u domaćim gurmanlucima, vinu, suvenirima i zanatskim umjetninama.

Izvor:Mediabiro
Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije