19.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro donirao električna bicikla komunalnoj policiji

Donacija Komunalnoj policiji

Kompanija Adriatic Marinas iz Tivta, koja razvija projekat nautičko-turističkog centra Porto Montenegro, opštinskom Sekretarijatu za inspekcijski i komunalni nadzor donirala je dva nova električna bicikla ukupne vrijednosti 5,000 eura. U pitanju su bicikla modela Effecta City od proizvođača E-Prime iz Beograda, čija će upotreba doprinijeti efikasnijem kretanju službenika komunalne policije i sprovođenju komunalnog reda u Tivtu, posebno u periodu turističke sezone.

„Sa zadovoljstvom nastavljamo saradnju sa Opštinom Tivat kroz jednu ovakvu inicijativu Komunalne policije, koja će osim praktične upotrebe bicikala, vjerujemo, dodatno brendirati Tivat kao moderan, dinamičan i uredan grad“ poručio je PR menadzer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Sekretarka Sekretarijata za inspekcijski i komunalni nadzor Jelena Ščekić zahvalila je kompaniji Adriatic Marinas na vrijednoj donaciji i društveno odgovornom odnosu. „Jako sam srećna i zahvalna zbog donacije. Komunalni policajci sada na efikasniji način mogu da vrše komunalni nadzor na teritoriji cijele opštine, a osim efikasnosti, na ovaj način doprinosimo i vizuelnom identitetu, jer je jako lijepo u primorskom, malom mjestu kakav je Tivat, sresti komunalnog policajca na biciklu kroz Porto Montenegro ili na Pinama. Zahvaljujem Porto Montenegru na saradnji koja je za opšte dobro i na korist svih građana, a posebna zahvalnost Danilu Kaleziću koji je dao svoj pečat u realizaciji cijele priče“

Nakon prošlogodišnje donacije novog patrolnog vozila i mobilnih TETRA radio stanica za potrebe komunalne policije od strane kompanije Luštice Development, nastavlja se dobra praksa podrške strateških investitora lokalnoj zajednici.

Najčitanije