34.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Porto Montenegro na nautičkom sajmu na Floridi

Porto Montenegro
Porto Montenegro

Kompanija „Adriatic Marinas“ iz Tivta predstavila je svoj projekat matične marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro na 56. „Fort Lauderdale International Boat Show-u“ na Floridi, koji je održan od 5. do 9. novembra.

„Marina Porto Montenegro i Crna Gora su se pozicionirale kao luksuzna destinacija i čarter odredište, koje sada parira najvećim nautičkim centrima u Španiji, Francuskoj, jugu Italije, a američko tržište je zainteresovano za Mediteran. U sklopu naših sajamskih aktivnosti predstavili smo kapacitete marine i usluge, potvrdivši kredibilitet naše usluge godišnjim prizanjem „Najbolja marina za superjahte 2015“ od strane britanske Yach Harbour asocijacije (TYHA), ali i najavom događaja „Myba Pop-up Superyacht Show Porto Montenegro 2016“.-, istakao je Billy Canellas, menadžer za razvoj biznisa u marini Porto Montenegro.

Veliki broj izlagača, od graditelja, dizajnera jahti, kapetana i brokera, okupili su u Fort Lodejlu, u „Veneciji Amerike“, kako vole da nazovu mjesto održavanja ovog događaja, kako bi uzivali u najnovijim dostignućima jahting industrije – od izvanrednih glamuroznih mega i superjahti, do sportskih brodica za ribolov, krstaša, katamarana, ski-plovila, jet-brodova, gumenjaka, kanua, i mnogih drugih plovila.

Billy Canellas
Billy Canellas

Na sajmu na Floridi svoje najnovije proizvode prikazala su čuvena jaht-brodogradilišta iz cijelog svijeta poput kompanija „Lurssen“, „Oceanco Tri Deck“, „Icon“, „Feadship“, „Trinity“, a među izloženim brodovima bile su i mega-jahte koje već plovile Mediteranom i bile vezane u marini Porto Montenegro, poput brodova „Moonraker“, „Areti“ i „Helios“.

Izvor:S. L.

Najčitanije