17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi – koncert Petra Graša oduševio brojnu publiku

Nakon fenomenalnog koncerta Amire Medunjanin, posjetioci Portonovi rizorta sinoć su bili u prilici da uživaju u hitovima Petra Graša. Da praznična atmosfera i dalje traje u jednom od najljepših rizorta, i da je mjesto dobre zabave pokazalo se sinoć na prepunom Marina trgu.

Direktorica marketinga i komunikacija Portonovi rizorta, Adrijana Husić kazala je agenciji Mediabiro da su jako zadovoljni posjetom tokom decembra i januara.

“Ono što nas čini srećnim, jesu komentari koje dobijamo od gostiju koji su ili boravili u Portonovom, ili bili dio ovih događaja. Dragao nam je da nose lijepe uspomene, i da Portonovi postaje destinacija u Crnoj Gori, bez obzira na godišnje doba”, poručila je ona.

Koncert, Portonovi – Petar Graša – foto Mediabiro

Husićeva napominje da su kroz organizaciju pomenutih događaja, vidjeli koliko toga mogu da ponude kao destinacija i šta oni koji ih posjećuju žele da dobiju.

“Slijede pripreme za ljetnju turističku sezonu, novi programi i nova iznenađenja sigurno stižu iz Portonovog”, zaključila je ona.

Jedan je od najpoznatijih hrvatskih pjevača, tekstopisac, kompozitor i kantautor, Petar Grašo kazao je da je i ranije posjetio Portonovi, te da se već odavno u Crnoj Gori ne osjeća kao gost.

“Ovo mjesto je bajkovito, nestvarno i jako lijepo. Drago mi je da sam baš ovdje na Božić, i da vidim ovoliko ljudi. Sat i po vremena ljubavi, pjesme, malog spektakla, mislim da je to ono što  zapravo svakome od nas treba”, kazao je on.

Grašo je napomenuo da se, tokom kovida, jako uželio živih svirki, nastupa na trgovima i kontakta sa publikom.

Koncert, Portonovi – Petar Graša – foto Mediabiro

“To je bilo jedno veoma nejasno vrijeme, pogotovo za našu branšu, jer, kada je svijet zatvoren najmanje se razmišlja o muzici. Jednako tako, kada se sve otvorilo ljudi su shvatili koliko im nedostaje muzika. Tako da smo mi ove godine odradili oko 100 nastupa, i mogu slobodno reći da nikada više nismo radili”, rekao je on.

Pjesma Je l’ ti reka’ ‘ko izašla je prije godinu dana, tokom januara i februara više ću se posvetiti studijskom poslu, kazao je Grašo i dodao da će u saradnji sa Tončijem Huljićem uskoro završiti dvije, tri nove pjesme i time obradovati vjernu publiku.

 

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije