15.5 C
Kotor

Slušaj online radio

Portonovi praznični bazar počeo uz svjetlosni performans (VIDEO)

Kao i prethodne godine, Portonovi je magično započeo prazničnu sezonu, a nakon paljenja lampica na centralnoj jelci, sinoć je otvoren i Praznični bazar.

Portonovi Sparkling Season ove godine donosi i magične svjetlosne instalacije koje krase noćno nebo, ali i jedinstvene zgrade na Marina trgu, iznad jednog od najljepših rizorta u regionu koji je sinoć na otvaranju ugostio mnogobrojne Novljane, ali i brojne posjetioce.

Prema riječima direktorice marketinga i komunikacije u Portonovom Adrijane Husić, nakon jedne veoma uspješne prošlogodišnje praznične sezone, ova godine su pripremili brojne inovacije, kako bi u ovaj rizort vratili sve one goste koji su ih posjetili prošle godine, ali i, kako je kazala, privukuli neke nove.

“Prema nekim prvim utiscima kada smo radili paljenje jelke, i ove prve večeri praznične sezone, mislim da smo zaista na pravom putu. Kroz 16 dana i 16 različitih koncerata, kao i brojnih drugih aktivnosti uz svjetlosni performans koji do sada nije rađen u Crnoj Gori, zaista nudimo dovoljno razloga da nam se ljudi iz Crne Gore, regiona ali i šire priključe, i zajedno sa nama dočekaju 2024. godinu”, kazala je ona.

Za vrijeme Prazničnog bazara Portonovi krasi 10 kućica koje se nalaze na glavnom trgu, a koje imaju različite ponude hrane i pića.  Pored novogodišnje trke koja je najavljena za 2. januar, kao i druženje sa Djeda Mrazom, ove godine će posjetioci biti u prilici da vide najnoviju E klasu Mercedesa.

Portonovi Praznicni Bazar_Bazar

“Praznična sezona sa sobom nosi i određene neizvjesnosti, naročito kad su vremenske prilike u pitanju. Samo otvaranje Bazara je zaista divno proteklo, uprkos promjeni u posljednjem trenutku jer zbog bolesti izvođača, Michael Jackson Tribute band nije mogao da nam se pridruži, kako smo planirali. Zahvaljujući sjajnom DJ-u i brojnim posjetiocima, mogu reći da smo svi zajedno zaista ipak uživali”, poručila je ona.

Portonovi Praznicni Bazar Bazar

Do kraja praznične sezone 7. januara najavljeni su brojna muzička dešavanja: Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, Trio Gušt, Tijana Bogićević, bendovi Girls Boys and Toys, Remake, Low Voltage i Ognjen Gvozdenović, DJ Burak Yeter, te Symphony Orchestra koji će izvoditi Best of ‘80s hitove.

Najčitanije