12.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Posebna promocija Porto Montenegra u Londonu

PM u Londonu

Projekat marine za superjahte i nautičkog naselja Porto Montenegrao u Tivtu, predstavljen je proteklog vikenda u prestižnom Mark’s Club-u u Londonu.

Koncept ovog tradicionalnog događaja Porto Montenegra za britansko tržište je da bude mjesto susreta poslovnih partnera ovog projekta, londonskih brokera, vlasnika stanova gdje se promovišu aktuelnosti iz jahting usluge i  sadržaja tivatskog nautičkog naselja.

Izvršni direktor Porto Montenegra David Margason predstavio je novoizgrađenu rezidenciju „Elena“, ali i akcentovao benefite boravka i života u Crnoj Gori tokom svih godišnjih doba, te najavio velike događaje koji će obilježiti ljeto 2020 – Internacionalni modni festival 24. i 25. jula, lifestyle i sportski događaja „Polo u Porto Monteengru“ od 6. do 8. avgusta, itd.

„Direktna avio linija London-Podgorica-London sa kompanijom Ryanair, za svega dva sata leta, potvrđuje sinergiju ove dvije destinacije, u mogućnost da Britanci u Crnoj Gori uživaju u načinu života „home away from home“, provode ovdje vikende, i imaju nekretninu na jadranskoj obali do koje brzo stižu.“- saopšteno je juče iz Porto Montenegra uz napomenu da je događaju u Londonu prisustvovao i ambasador Crne Gore u Velikoj Britaniji Borislav Banović.

„Porto Montenegro donosi mediteranski stil života u London – puno naših poslovnih partnera i klijenata stižu sa UK tržišta i ovaj događaj je sjajna prilika da ih sretnemo, i prezentujemo nautički i turistički proizvod Porto Montenegra i Boke Kotorske. Na samom događaju bilo je preko 120 VIP zvanica iz biznis sektora – novosti iz Porto Montenegra su uvjek pravi kuriozitet za sve nji.“-  istakao je Senior Marketing i PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Izvor:S.L

Najčitanije