20 C
Kotor

Slušaj online radio

Potraga za jajima u stilu Igara prijestola u Luštici Bay

Potraga za jajima u stilu Igara prijestola u Luštici Bay

Prva uskršnja potraga za jajima biće organizovana u Tivtu, širom marina naselja Luštica Bay, u subotu, 13. aprila, kao  uzbudljivo nadmetanje pod nazivom „Igra prijestola – potraga za jajima“, /„Game of Thrones egg hunt“/. Radi se o događaju posebno kreiranom za posjetioce koji žele da provedu aktivan dan na primorju a istovremeno su fanovi popularne planetarne serije.

„Igra prijestola – potraga za jajima“, osmišljena je kao nadmetanje timova sa po najviše četiri člana koji će se takmičiti u prevazilaženju niza problema i zagonetski čije rješenje kreira mapu koja vodi do skrivenih jaja.

Učesnici koji ne mogu biti mlađi od 10 godina, na šetalištu u Luštici Bay treba da prijave ekipu, odaberu kuću iz „Igara prijestola“ i počnu sa potragom. Najbrži tim i najdovitljivije učesnike očekuju vrijedne nagrade.

„GoT egg hunt je prvi od inspirativnih i posebno osmišljenih događaja za posjetioce Luštice Bay i predstavljaće uvod u čitav niz familijarnih dešavanja kreiranih za porodice koje žele da provedu uzbudljiv dan na primorju. Sa nedavno održanim bazarom domaćih proizvoda i hrane „U susret proljeću“, ovaj događaj će zapravo započeti uzbudljivu sezonu dešavanja, ispunjenu koncertima, izložbama, sportskim i društvenim događajima, modnim performansima, i raznim porodičnim manifestacijama, a sve će biti najavljeno i putem društvenih mreža“, saopštila je Slavica Milić, iz marketinga Luštica Development.

Luštica Bay Marina

Turističko naselje koje se razvija na tivatskom dijelu poluostrva Luštica izrasta u novi centar aktivnog življenja na Jadranu a obilje raznih kulturnih, sportskih i zabavnih dešavanja se odvijaju na raznim lokacijama u kompleksu, golf vježbalištu i na moru.

Kompanija i ove godine podržava tri renomirane kulturne manifestacije u Herceg Novom, Kotoru i Tivtu, i to: Operosa Montenegro festival Herceg Novi, međunarodni festival KotorArt, i pozorišni festival Purgatorije. Zahvaljujući višegodišnjoj saradnji, ovi festivali dio događaja izvešće u Luštica Bay-u.

Najčitanije