23.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Pozorišna predstava “Tesla, prilagođavanje anđela” u ponedeljak, 16. avgusta na sceni Atrijum Buća

Tesla prilagodjavanje andjela

Na sceni Atrijum Buća u ponedeljak, 16.avgusta sa početkom u 21h kazalište “Kabina” iz Zagreba odigraće pozorišna predstavu “Tesla, prilagođavanje anđela”

Za adaptaciju i režiju zadužen je Vladimir Posavec-Tušek koji i igra ulogu Nikole Tesle dok je Momčilo Otašević John Smith

Cijena ulaznice je 10€ , a broj mjesta je usled epidemiološke situacije ograničen. Više informacija možete dobiti pozivom na broj  069 342 799

O predstavi: “Predstavu je u stilu trilera režirao Vladimir Posavec Tušek koji i glumi Nikolu Teslu, a tajanstvenog Johna Smitha, posljednjeg posjetitelja sobe u hotelu New Yorker glumi Momčilo Otašević.
– Prvi dio predstave u biti je nešto što je Tesla za javnost bio i mislim da tu ima mnogo stvari koje ljudi, koje publika zna o Tesli, ali ima i nekih detalja koje vjerojatno šira publika ne zna, a čitava predstava se u stvari bavi Nikolinim duhom, odnosno onim što je svatko od nas, našom dušom, kaže Vladimir Posavec-Tušek.

Momčilo Otašević napominje da priča počinje jednim zanimljivim intervjuom koji preraste u nešto mnogo ozbiljnije, teže i jače.
– U nešto više od nas, odnosno ‘ajmo reć’ od njega, jer ja sam već anđeo koji je pao s neba, pa sam demon, a on je i dalje čovjek koji ima još tih sat vremena i deset minuta. Ne znamo jel’ to, u stvari prvi sat Tesline smrti ili je to zadnji sat Teslinog života, istaknuo je Otašević.”

Najčitanije