18 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstava “Amateri” pred tivatskom publikom

Plakat-AMATERI

Pozorišna predstva “Amateri”, rađena u produkciji Beoarta iz Beograda, biće izvedena u srijedu 16. februara  u Velikoj sali Centra za kulture Tivat sa početkom u 20 sati.

Režiju, kostim, izbor muzike potpisuje Momčilo Miljković, a u predstavi igraju: Sanja Ristić Krajnov, Marko Savković, Danilo Milovanović i Dimitriji Dinić.

“Okosnica radnje je namjera Grge (smotanoga “fakultetlije” koji preživljava kao blagajnik u samousluzi dok ga žena vara), Miće (drčnog “školovanog” vodoinstalatera,opsednutog “ povaljivanjem” domaćica) da se izvuku iz bjede i uspiju u životu tako što će, unajmivši nezaposlenog Kuku (predmet sprdnje ,ali obdaren vanserijskom “spravom”) i profesionalnu prostitutku  Stelu, snimiti  porno film sa ”tradicionalnim  srpskim seksom”. Kako to obično u životu biva, priča je krenula drugim tokom te oni kroz niz komičnih situacija, umesto tjelesne pred publiku rasprostiru svoju emotivnu golotinju: svoje sudbine, svoje strijepnje i frustracije i svoje utopijske želje. Da bi do kraja shvatili da su amateri sopstvenih života.

„Amateri“ je zabavna, duhovita, socijalno angažovana priča koja prikazuje staru istinu: humor je moćno i provjereno oružje koje odslikava društvo u kojem živimo. To je forma prijemčiva za gledaoce i dobar način da se sagleda stvarnost”- kaže se u najavi predstave.

Cijena ulaznice je 5 eura, a informacije i rezervacije na broj 069 342 799.

Najčitanije