16.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstava “Sumnjivo lice” u Kotoru

“Sumnjivo lice”

Predstava po jednom od najpoznatijih djela Branislava Nušića “Sumnjivo lice” , rađena u produkcji “Okret teatra” iz Beograda biće odigrana na Velikoj sceni kotorskog Kulturnog centra „Nikola Đurković“ u utorak 24.maja. Početak je u 20 sati.

ULOGE:
Jerotije Pantić, sreski kapetan
Marko Nikolić
Anđa, njegova žena / Aleksa Žunjić, sreski špijun Danijela Tanasković
Marica njihova ćerka
Marija Ćeranić
Vića pisar
Nikola Krneta
Žika,pisar / Đoka Milan Vranešević
U filmu igrali: Anđelija Nikolić, Miloš Ljiljanić

Adaptacija i režija
Okret teatar

Scenografija i grafički dizajn
Vladimir Savić
Muzika Marko Nikolić, Milan Vranešević

Prodaja ulaznica po cijeni od 5,00 eura (za đake, studente i penzionere 3,00 eura) biće na blagajni Kulturnog centra na dan igranja predstave (24. maj) od 10h do 12h i od 18h do 20h.
Vesela, dinamična i poučna predstava u kojoj će glumci na duhovit, zanimljiv i lepršav način, uz kreativno osmišljenu scenografiju i kvalitetnu muziku, oživjeti živopisne likove kojima je Nušić opisao stanje u društvu, ali i ismijao loše karakterne osobine ljudi, koje su univerzalne i prisutne u svakom vremenu.

OKRET TEATAR je pozorišna trupa osnovana 2012. godine u Beogradu sa željom da svojim predstavama djeci i mladim ljudima približi svijet lektire. Trupu čine diplomirani glumci sa iskustvom stečenim kroz brojne ostvarene uloge u beogradskim pozorištima „Boško Buha“, „Pozorište na Terazijama“, „Jugoslovensko dramsko pozorište“, „Narodno pozorište“, „Madlenianum“, kao i u televizijskim igranim serijama, dječijim televizijskim programima i igranim filmovima.

Najčitanije