25.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Predstavnici TO Tivat prisustvovali Game Changer konferenciji u Zagrebu, naredne godine planiraju realizovati nešto slično…

Game Changer konferencija u Zagrebu

Predsstavnici Turističke organizacije Tivat prisustvovali su Game Changer konferenciji u Zagrebu. Svojim jedinstvenim konceptom Game Changer ima za cilj da destinaciju postavi na evropsku kartu digitalnih destinacija.

U zagrebačkom Z Centru, 12. oktobra održana je druga po redu Game Changer konferencija sa više od 100 govornika. Game Changer pokazao je velike mogućnosti povezivanja Game industrije i WEB3, sa poljima e- trgovine, kibernetičke sigurnosti, vještačke inteligencije i marketinga.

Na konferenciji je 1.100 posjetilaca imalo priliku dobiti najnovije informacije o trendovima, ali i inspiraciju za oblikovanje i usmjeravanje sopstvene karijere.

Game Changer konferencija u Zagrebu

Ovogodišnje izdanje konferencije karakterišu tri riječi: primjenjivo, novo i korisno, a veliki broj panelista podijelili su svoja bogata znanja i iskustva. Posjetioci su imali priliku uživati u govorima Davora Bruketa, Sandra Mura, Roberta Barcellana, Mislava Combaja, Stipe Plejića, Aleksandra Gavrilovića, a na konferenciji su pozicije govornika zauzele i uspješne žene među kojima su Hajdi Ćenan, Ida Pandur, Ivanka Mabić Gagić, Dr Vanja Ljevar, Marijana Šarolić i mnoge druge.

Turistička organizacija Tivat je prisustvovala konferenciji kako bi se upoznala sa konceptom Game Changer konferencije i na primjerima dobre prakse naredne godine realizovala nešto slično i u Tivtu.

Najčitanije