17.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Premijerno izdanje Full Moon Beach party u Luštici Bay

Marina Beach – Luštica Bay

Zabava na plaži, DJ nastupi, dens muzika i ples do zore u noćima punog mjeseca


U utorak, 1. avgusta, od 19 sati, u kalendaru događaja Luštice Bay na programu je Full Moon Party VOL 1, na plaži Marina Beach. U pitanju je prvo izdanje Full Moon Party, u okviru novog koncepta zabave Luštce Bay. Kulminaciju večeri predstavlja nastup velike regionalne zvijezde, DJ Rayo, koji će svoj miks haus i elektro dens muzike vrtjeti na sceni pod otvorenim nebom od 22 časa do 1 sat iza ponoći, stvarajući uzavrelu atmosferu u noći punog mjeseca.

U prvom dijelu večeri, u okviru najave nastupa DJ Rayo, nastupaju mladi talenti koji svojom energijom i muzičkim numerama podižu raspoloženje u publici. Najprije nastupa DJ Aitalina / Positive Crew koji pušta downtempo, a zatim slijedi DJ Rose / Positive Crew sa miksom deep house i afro house, u terminu od 19 do 22 časa.

„Luštica Bay otvorenih vrata dočekuje goste i posjetioice koji će ovdje pronaći najbolju zabavu i cjelodnevnu avanturu, uz planetarno popularne hitove dens elektronske muzike, druženje na plaži i osvježenje u mnoštvu sadržaja koje nudi naša destinacija, kao pravi izbor tokom cijelog ljeta. Ulaz je slobodan za sve naše posjetioce i radujemo se skorom susretu“, izjavila je Sonja Banićević, supervizorka organizacije događaja u Luštici Bay.

 Energičan vajb i muzički miks koji obećavaju sjajan provod dopuniće i nastup plesača sa vatrom koji takođe čine dio ovog zabavnog programa namijenjenog mladoj publici. Pored atraktivne zabave, roštilj i kokteli su dostupni po vrlo popularnim cijenama. Ulaz je slobodan za sve posjetioce.

Full Moon Beach party u Luštici Bay

Nakon prvog izdanja Full Moon Party koje se održava u utorak uveče 1. avgusta na plaži Marina Beach, repriza slijedi za mjesec dana, odnosno u četvrtak 31. avgusta, na istom mjestu.

Kalendar događaja je dostupan na Facebook i Instagram profilima Luštice Bay, kao i na veb sajtu www.lusticabay.com.

Najčitanije