20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Premijerno prikazan dokumentarac Dušana Vulekovića “Grad dobrih vjetrova“ (FILM)

U sklopu Novembarskih dana 2023, u Velikoj sali Centra za kulturu Tivat, sinoć je premijerno prikazan dokumentarac Dušana Vulekovića „Grad dobrih vjetrova.“

Film prati programe i atmosferu drugog izdanja Festivala vjetra, sportsko-edukativno-multimedijalne manifestacije u produkciji JK Delfin, koja je od 28.aprila do 28.maja realizovana na deset lokacija u Tivtu uz podršku niza lokalnih institucija i organizacija, privrednih subjekata i pojedinaca.

Brojnoj publici obratili su se Antonela Stjepčević organizatorka programa Festivala vjetra, Frano Tripović predsjednik JK Delfin i idejni tvorac Festivala vjetra, reditelj Dušan Vuleković.

Umjesto minutom ćutanja, pred samu projekciju filma, posjetioci su se gromoglasnim aplauzom podsjetili na nedavno preminulog prijatelja JK Delfin Eldina Omergaića Kube.

Podsjetimo, drugo izdanje Festvala vjetra okupilo je preko 200 učesnika iz Crne Gore i regiona, koji su tokom pet vikenda realizovali čak 34 sportska, edukativna, kulturna i zabavna sadržaja, nudeći kvalitetan program lokalnoj zajednici, ali i dobar razlog za posjetu našem gradu u periodu predsezone.

Najčitanije