20.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Prijem za mlade vaterpoliste, pobjednike turnira “Pet nacija”

Prijem za vaterpoliste

Najmlađe  kotorske  vaterpolo reprezentativce, pobjednike Uskršnjeg turnira „Pet nacija“ koji je u Napulju odigran protekle sedmice, primio je predsjednik Opštine Kotor sa saradnicima.

O značaju ovog uspjeha govori i činjenica da će turnir od slijedeće godine prerasti u zvanično Evropsko prvenstvo. Naši mladi vaterpolisti ostvarili su pobjede nad Italijom, Mađarskom, Srbijom i Hrvatskom.

Predsjednik Jokić je čestitao selektoru Veljku Uskokoviću i mladim reprezentativcima na izuzetnoj volji, upornosti i trudu koji ovi dječaci, njihovi treneri i roditelji, uslijed rekonstrukcije kotorskog bazena,  svakodnevno ulažu putujući na treninge u susjedne gradove Budvu i Herceg Novi.

Ovom prilikom i mladi sportisti, kao i opštinsko rukovodstvo , istakli su neophodnost da se u Kotoru što prije završe radovi na rekonstrukciji bazen, kao i potrebu definisanja i rekonstrukcije otvorenog bazena.

Prijem za vaterpoliste

U ime gradske uprave, prigodni pokloni uručeni su  selektoru Veljku Uskokoviću,  kapitenu Marku Mršiću, igračima –  Mlađanu Gopčeviću, Petru Vujoševiću, Lazaru Pajeviću, Josipu Reichelu, MlađanuJanoviću i doktoru Vladimiru Dedoviću.

Prijemu su prisustvovali i potredsjednici opštine Kotor, Ljiljana Popović Moškov, Branko Nedović, Mišo Krivokapić i Slobodan Mačić, savjetnik za sport.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije