16.4 C
Kotor

Slušaj online radio

Prilika za mlade nezaposlene, samo još nekoliko dana možete se prijaviti da pohađate besplatnu Coca-Cola radionicu – podrška mladima

Podrška mladima – Coca Cola

Nezaposleni mladi, koji imaju između 18 i 30 godina, žele da steknu nova znanja i vještine i postanu konkurentniji na tržištu rada, mogu se prijaviti za učešće u programu Coca-Cola podrška mladima. Kroz ovaj program, kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora osnažuje mlade kako bi uz nova praktična znanja i vještine krenuli u potragu za poslom i građenje karijere.

Radionica za mlade u Tivtu biće održana od 13. do 15. novembra, prijave su moguće na sajtu www.coca-colapodrskamladima.me, a broj mjesta po radionici je ograničen.

Partner kompaniji Coca-Cola HBC Crna Gora u realizaciji radionice u Tivtu je Opština Tivat.

Prošlogodišnji polaznik i ambasador programa Coca-Cola podrška mladima Dušan Šćepanović ističe da mu je prijava za ovu radionicu bila jedna od najboljih „investicija“.

Učešće na radionicama organizovanim u okviru ovog programa pomoglo mi je značajno u mom profesionalnom razvoju, zato ovaj program preporučujem svim mladim osobama, iz više razloga. Značajno će proširiti mrežu kontakata, naučiće kako da napišu odličan CV i motivaciono pismo, kako da napišu biznis plan i savjete koji će im pomoći da zablistaju na razgovoru za posao“, rekao je Šćepanović.

Podrška mladima – Coca Cola

Na svoje iskustvo u programu osvrnula se i Hajdana Kostić.

Radionica je osmišljena upravo sa ciljem da nama, mladima, pruži znanja koja nismo dobili u školi, a koja nas čine konkurentnijim na tržištu rada. Bilo da ste freelancer ili neko ko želi da nađe posao iz snova, ovo je prava prilika za vas“, smatra Hajdana.

Pored znanja, odličnih mentora i velike interaktivnosti koja znači da su svi polaznici sve vrijeme aktivno uključeni u program, Hajdana ističe da sve što nezaposleni mladi treba da urade jeste da izdvoje tri dana za nova znanja. „S obzirom na to da se danas mentorstva i obuke slične ovoj puno plaćaju, a da su mjesta ograničena, moja topla preporuka za mlade je da se prijave i obezbijede svoje mjesto na radionici. Svi polaznici na kraju radionica dobijaju sertifikat, koji mogu iskoristiti da upotpune svoj CV“, kazala je Hajdana, kojoj je obuka pomogla u razvoju sopstvenog biznisa.

Po završetku trodnevne radionice, učesnici dobijaju sertifikat, a svoju edukaciju mogu nastaviti na online platformi projekta.

Institucionalni partneri projekta su Ministarstvo rada i socijalnog staranja i Zavod za zapošljavanje.

Najčitanije