15.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Prilika za stručno osposobljavanje u jednom od najboljih hotela u Crnoj Gori – The Chedi Hotel & Residences Luštica Bay

The Chedi Hotel

Adekvatan izbor za prvo praktično poslovno iskustvo je od izuzetnog značaja za profesionalni razvoj pojedinca. Kao i proteklih nekoliko godina, svršeni visokoškolci iz Crne Gore imaće priliku da za svoje prvo praktično poslovno iskustvo odaberu The Chedi Hotel & Residences Luštica Bay. The Chedi hotel je prvi od planiranih sedam hotela u Luštici Bay, nadomak Tivta, na poluostrvu Luštica.

Prednost konkurisanja za obavljanje stručnog osposobljavanja u ovom hotelu je i radno iskustvo u međunarodnom okruženju, budući da 25%  The Chedi tima čine inostrani stručnjaci različitih profila. Diplomci će radno iskustvo steći u pozitivnom i motivišućem ambijentu, usavršavajući svoje vještine uz profesionalce koji se bave luksuznim hotelijerstvom i ugostiteljstvom.

U dosadašnjim ciklusima, kroz hotel The Chedi je prošlo više uspješnih polaznika Vladinog programa stručnog osposobljavanja, od čega je priliku za zaposlenje dobilo više od polovine, prvenstveno svojom predanošću, uloženom trudu, posvećenosti i zalaganju.

Bez obzira na obrazovni profil i sektor za koji se odluče, pripravnici će imati uvid u različite segmente poslovanja hotela i unaprijediti svoj profesionalni stav, naučiti mnogo o odnosu sa gostima kao i timskom radu. Ukratko, The Chedi omogućava sjajnu polaznu tačku za buduću karijeru i profesiju.

Za one koji dobiju priliku da se profesionalno usavršavaju u hotelu The Chedi Luštica Bay, a ne dolaze inicijalno iz opštine Tivat, biće obezbjeđen smještaj u blizini hotela, kao i ishrana u  kafeteriji za sve članove tima.

Pozivi za stručno osposobljavanje u The Chedi Luštica Bay hotelu su oglašeni pod imenom poslodavca LBHM DOO – The Chedi Hotel, a otvorene su pozicije u sektorima: tehnička služba i održavanje, domaćinstvo, F&B – Servis, F&B – kuhinja, sanitarni inženjering, recepcija, prihodi i rezervacije, ljudski resursi.

Prijave se vrše isključivo putem portala www.euprava.me, prateći objavljena uputstva.

Dodatne informacije o stručnom osposobljavanju u The Chedi Hotel & Residences Luštica Bay možete dobiti upitom na email adresu careers@chedilusticabay.com

Najčitanije