16 C
Kotor

Slušaj online radio

Promocija dočeka Nove godine u Budvi, Herceg-Novom i Tivtu u Sarajevu

Predstavnici TO u Sarajevu

U susret proslavi Nove godine, predstavnici turističkih organizacija tri crnogorska grada –Budve, Herceg Novog i Tivta, na jučerašnjoj press konferenciji u sali Atrium Hotela Europe u Sarajevu priredili su promociju dobro osmišljene i bogate novogodišnje ponude u svojoj zemlji.

Press konferencija održana u Sarajevu predstavlja jednu u nizu promotivnih aktivnosti u sklopu intenzivne medijske kampanje koja se sprovodi u cijelom region sa ciljem da privuče što veći broj posjetilaca u CrnuGoru tokom novogodišnjih praznika.

Brojni mediji su pratili pressicu, Pink BH, Al  Jazeera, Fena, Ekskluziva, Gracija, Azra, Source.ba, Furaj.ba, The Prestige (portal zauspješne), Vip HD, Profitiraj.ba, Ladies IN, Doznajemo.com, Altermedia, IN store, Business Magazine, Start i Blog Enina Mama.

Sarajevska press konferencija završila se dodjelom vaučera zaboravak u budvanskom hotelu “Moskva”od 29.12.2017. do 02.01.2018, a ime sretne dobitnice – Živane Jovančić, novinarke magazina Gracija, izvukao je Mladen Vojičić Tifa, koji je svojim prisustvom uveličao konferenciju za novinare i predstavnike turističkih agencija.

Sretnoj dobitnici uručenisu i vaučeri za ručak u ekskluzivnim restoranima Tivta i Herceg  Novog.

Predstavnici turističkih agencija najavili su takođe da se tokom novogodišnjih praznika  nećenaplaćivati  putarina u Crnoj Gori, Trebinje – Herceg Novi.

Najčitanije