22.6 C
Kotor

Slušaj online radio

Pronađena djevojčica, prebačena u bolnicu na pregled

Pronađena djevojčica

Osmogodišnja djevojčica za kojom se od sinoć tragalo na području Kavča pronađena je, potvrdio je predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić.

Djevojčica iscrpljena i da je prebačena u bolnicu na ljekarski pregled.

Kako nezvanično saznajemo nestala djevojčica je pronađena u šumarku između tunela Vrmac i objekta KIPS-a u industrijskoj zoni Kotora. Spasioci su prvo pronašli igračku u blizini azila za napuštene životinje u Kavču, što ih je uputilo da suze rejon potrage i uskoro je djevojčica pronađena u šipražju, u šumi koja je od azila udaljena 600 do 700 metara vazdušne linije.

Direktor Opšte bolnice Kotor dr Davor Kumburović “Vijestima” je rekao da je Kjara dobrog opšteg stanja, ali da će večeras iz predostrožnosti, biti zadržana u bolnici na posmatranju.

“Djevojčica je dobrog opšteg stanja, komunikativna je, orijentisana u vremenu i prostoru, jedino što je blago pothlađena. Nakon što je dovedena u bolnicu, pregledao ju je dežurni internista, a uskoro će i pedijatar. Biće urađeni i laboratorijski nalazi i ona će večeras iz predostrožnosti ostati na Odjeljenju pedijatrije na posmatranju”-kazao je dr Kumburović.

Najčitanije