13.1 C
Kotor

Slušaj online radio

Publika uživala u Parku mimoze sa Novim fosilima, za dobra stara i nova vremena

Park mimoze u subotu veče je bio tijesan za sve one koji su došli da uživaju u koncertu sastava Novi fosili, kao i u bogatom pratećem programu. O utiscima možda najbolje govori činjenica da je po završetku nastupa publika nastavila još pola sata da u glas pjeva najveće hitove poput “Za dobra stara vremena”, “Milena”, “Da te ne volim”, “Ja sam za ples”.

Koncertu je prisustvovalo oko 2.500 posjetilaca, a tokom jučerašnjeg dana Park mimoze posjetilo je oko 5.000 ljudi, od kojih je oko 1.000 iskoristilo priliku da kliza uz more, procjenjuju organizatori. Kako kažu, zbog izuzetnog interesovanja, klizalište je bilo otvoreno do ponoći.

Koncertu Novih fosila prethodio je nastup Balkanske lavine, sastava koji čine bubnjari Dragoljuba Đuričića. Program je počeo u 16 časova i trajao do ponoći. Publiku su za koncert zagrijali salsa žurka sa školom salse “Revolucion”, zumba za djecu i odrasle i atraktivna plesačica sa vatrom, a ponuda delicija u parku proširena je vikend bazarom proizvoda domaće radinosti.

Novi fosili u Parku mimoze

Program u Parku mimoze u okviru 54. Praznika mimoze nastavlja se svakog dana do kraja 54. Praznika mimoze, a večeras će za muzički ugođaj biti zaduženi Ognjen Gvozdenović i Happy Friday. Uz Nove fosile, neki od izvođača koji će narednih dana uveličati feštu u Parku su Cubismo, 26. februara i Neno Belan, 03. marta.

U okviru Parka Mimoze nalazi se devet 9 kućica u kojima možete da probate lokalne specijalitete, kao i tople i hladne napitke, a posebni sadržaji pripremljeni su za najmlađe.
Radno vrijeme Parka Mimoze je svakog dana od 10 do 00 časova. Klizalište je otvoreno svakog dana do 05. marta, od 10 do 23 časa. Klizaljke svih brojeva se mogu iznajmiti na samom klizalištu, a nakon promotivnog perioda cijena će iznositi 2€ za pola sata klizanja.

Baner Luštica bay 330x250

Najčitanije