8.7 C
Kotor

Slušaj online radio

Rađenović: Turiste dočekuje haos prouzrokovan zloupotrebama, nemarom i neradom čovjeka koji vodi Budvu

Blažo Rađenović

“I dok bi Budva trebala da slavi i uđe sa bogatim kulturnoumjetničkim programom i punim ugostiteljskim lokalima u susret drzavnim praznicima, turiste i posjetioce ce dočekati haos, prouzrokovan zloupotrebama, nemarom i neradom čovjeka koji vodi Budvu a u njoj ne živi, jer se vjerovatno svojih postupaka i sam stidi. Nakon današnjeg odbijanja predloženih odluka predsjednika Opstine Budva Marka Carevica od strane  povjerenika u SO Budva potpuno logican slijed događaja od strane povjerenika je da Carević bude smjenjen”, saopštio je predsjednik budvanske URE Blažo Rađenović.

Kako je kazao, pored neusvajanja Odluka predsjednika Opštine, uslijedila su neusvajanja programa rada i finansijskih planova u dva preduzeća a time i stekli uslovi za razriješenje UO i menadžmenta u tim preduzećima.

“Posebno imajući u vidu da smo u turističku sezonu ušli bez riješavanja gorućih problema kad je u pitanju kanalizaciona i vodovodna mreža, gubici na vodovodnoj mreži i izlivanje kanalizacije na petrovačkoj plaži. I kroz ovakav pristup od strane Carevića ali i preduzeća jasno se da zaključiti da smo u Budvi dobili zamjenu, a ne istinske promjene, jer je sve ostalo isto samo su drugi akteri. Očekujemo da Vladini povjerenici promtno reaguju i time opravdaju ulogu koju im je Vlada povjerila, kako šteta po građane ne bi bila višemilionska a poslijedice dalekosežnije”, zaključio je Rađenović.

Najčitanije