7 C
Kotor

Slušaj online radio

“Radovići svome gradu”

Radovići program

U prepunoj sali Doma kulture “Uroš Rautović” u Radovićima,  danas je koncertom “Radovići svome gradu” koji su organizovali OŠ  “Branko Brinić” i Kulturno-umjetničkog centra (KUC) “Kadena” u saradnji sa Sekretarijatom za kulturu i društvene djelatnosti, završena još jedna u nizu aktivnosti povodom Novembarskih dana.

Koncertu su prisustvovale i predstavnice Sekretarijata za kulturu i društvene djelatnosti, sekretarka mr Dubravka Nikčević sa saradnicama Anom Ivanović i Tamarom Rakić. Nikčević je ovom prilikom istakla dobru saradnju Opštine Tivat i OŠ “Branko Brinić”, te izrazila želju za još intenzivnijom saradnjom u narednom periodu. Prema njenim riječima, “OŠ “Branko Brinić” je prepoznata po izuzetno marljivim i talentovanim učenicima, među kojima je dosta djece koji su članovi KUC-a “Kadena”.

Dubravka Nikčević

Prisutne je pozdravio i direktor OŠ “Branko Brinić”, Ivica Tošev, koji je istakao da je “velika čast što su učenici uzeli učešće u manifestaciji Novembarski dani, te da škola ima odličnu saradnju sa Sekretarijatom za kulturu i društvene djelatnosti. “

Publici su se kroz recitaciju, pjesmu, ples i igru predstavili učenici OŠ “Branko Brinić” , članovi KUC-a “Kadena”, kao i gostI – učenici OŠ “Nikola Đurković” iz Radanovića.

Najčitanije