21.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Rasvijetljeno razbojništvo u Tivtu gdje je iz kladionice otuđeno skoro 10.000 eura

Policija Tivat – foto Boka News

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Tivat, rasvijetlili su krivično djelo razbojništvo koje je izvršeno na štetu jedne sportske kladionice u Tivtu.

Naime, 6. decembra je u pomenutu sportsku kladionicu ušlo je tada nepoznato lice, te u namjeri sticanja protvpravne imovinske koristi, držeći nož u ruci i upućujući riječi prijeteće sadržine po život i tijelo zaposlene, otuđilo novac u iznosu od 9.883 eura, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravou.

Shodno planskim aktivnostima koje su od strane sluzbenika Stanice kriminalisticke policije Odjeljenja bezbjednosti Tivat preduzete, a u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, identifikovan je izvršilac D.Š. (36) iz Republike Srbije.

Po nalogu postupajućeg tužioca protiv ovog lica je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo.

On je nakon izvršenja krivičnog djela napustio Crnu Goru, te je lišen slobode u Republici Srbiji zbog izvršenih krivičnih djela na njihovoj teritoriji.

Napominjemo, ovo lice se tokom svog boravka u Tivtu predstavljalo kao B.Š. iz Republike Srbije, ali je provjerama i vještačenjima utvrđeno da je riječ o D.Š. iz pomenute države.

Najčitanije