15.2 C
Kotor

Slušaj online radio

Redizajnirani portal PVK Jadran

Novi WEB Jadran

Na radost svih Jadranaša i simpatizera kluba od danas je dostupna nova verzija internet prezentacije PVK Jadran www.pvkjadran.com . Novi web sajt kluba obogaćen je mnogim sadržajima, podatcima, istorijom, statistikom, fotografijama i svime onim što na najbolji način može da ispriča Jadranovu priču staru skoro 100 godina.

Pored osnovnih generalija o klubu, u dijelu koji je nazvan O KLUBU možete naći informacije o zastavi, logu i himni kluba. Tu je i priča o bazenu Jadran na Škveru, kako je nastajao i kako se gradio od 1926. godine, pa do velike rekonstrukcije bazena i otvaranja novog 2012. godine. U sekciji „Trofejna sala“ možete pogledati fotografije sale u kojoj se čuvaju svi trofeji i arhivska građa kluba, kao i zgled najznačajnijih trofeja, te popis najvećih rezultata plivača i vaterpolista. U ovom dijelu web sajta možete pogledati i upoznati se sa kriterijumima za počasna zvanja kluba, te ko su Jadranaši koji su ih do sada dobili.

U dijelu sajta namijenjenom za NOVOSTI možete brzo i lako pročitati sve novosti – vijesti kroz 4 sekcije i to: prvi tim,  mladi vaterpolo, plivanje i klub. Na sajtu su dostupne sve vijesti u zadnjih 6 godina. Poseban dio sajta namijenjen je prvoj vaterpolo ekipi, u kom se detaljno možete upoznati sa ekipom za tekuću takmičarsku sezonu, te rezultatima svih utakmica u tekućoj sezoni, te rasporedu utakmica koje slijede. Dio sajta MLADI i PLIVANjE namijenjen je boljem upoznavanju svih vaterpolo i plivačkih selekcija, te njihovih članova, kao i škole plivanja.

Za Jadranaše i ljubitelje našeg kluba tu je FUN SHOP u kom se mogu vidjeti dostupni artikli omiljnog kluba, kao i način kako doći do njih.

Veliku pažnju će sigurno izazvati dio sajta ISTORIJA koji obiluje mnoštvom podatka, statistikom, rezultatima. Kroz istorijat kluba možete upoznati Jadranovu istoriju od osnivanja kluba 08. jula 1922. godine pa do danas, tu je i dio namijenjen Jadranovim olimpijcima. U sekcijama TOP 10 i REKORDERI možete vidjeti koji su vaterpolisti Jadrana odigrali najviše takmičarskih sezona za prvu vaterpolu ekipu, ko je odigrao koliko utakmica, a ko postigao koliko golova za prvi tim. U sekciji REZULTATI VATERPOLO možete da pogledate sve rezultate Jadranovog prvog tima od 1935. godine kada su odigrana prva takmičenja Kraljevine Jugoslavije, pa sve do danas. Pravo je blago na jednom mjestu imati sve rezultate, sa popisom igrača koji su nastupili i postignutim golovima. Tu su i svi dostupni rezultati plivača Jadrana od 1984. godine pa do danas.

FOTO VREMEPLOV je nešto što nikoga neće ostaviti ravnodušnim, fotografije podijeljenje po dekadama od osnivanja kluba 1922 godine, pa do za sada 2000. godine, sa datumom i opisom dočaraće na najbolji način dešavanja u klub, takmičenja, pojedince i sve ono što Jadran čini vječnim. Uskor se planira i dopuna foto vremeplova, sa fptpgrafijama u posliednje dvije dekate.

Najčitanije