10.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent na T-fest festivalu u Dubaiju

T fest

Direktorka prodaje Marija Delibašić boravi u Dubaiju na T-fest sajmu luksuzne turističke industrije. Ove godine T fest okuplja 400 učesnika i to 200 agenata, 180 izlagača i 20 govornika i predstavnika prestižnih turističkih medija. Govornici – profesionalci iz različitih segmanata luksuzne industrije ponudili su uvid u najnovije trendove visoko kvalitetnih putovanja, različite vrste percepcija autentičnosti kao jednog od najvažnijih faktora odluka pri izboru putovanja.

“Impresivan broj agenata od kojih je 60% iz Evrope dao nam je mogućnost da agencije čiji su klijenti na samo dva sata leta od Crne Gore podsjetimo na prednosti boravka u Crnoj Gori, informišemo o mjerama za ulazak i boravak u našoj zemlji te predstavimo najnovije aranžmane i kvalitetno pripremimo zimsku i narednu ljetnju sezonu. Poseban interes za naše ponude iskazali su klijenti sa Blisko istočnog tržišta te komentarisali nedostatak direktnih avionskih linija sa navedenog tržišta do Crne Gore.” Izjavila je ovim povodom Direktorka prodaje i dodala:

“Izuzetno ponosnim nas čine pohvale ugođaja koji su imali brojni agenti ali i organizatori T-festa na Private Luxury Forum-u održanom u hotelu Regent i u nautičkom naselju Porto Montenegro 2019.godine. Izuzetni pejzaži i potencijali za luksuzan i aktivan odmor, pouzdana mreža turističkih profesionalca kao i odličan provod je nešto po čemu Crnu Goru pamte i preporučuju najeminentniji agenti luksuzne turističke industrije današnjice.”

Najčitanije