26.3 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro aktivan na zapadnim tržištima

Hotel Regent

Predstavnica menadžmenta hotela Regent boravi na „Virtuoso Travel Week“ koji se održava od 8. – 13. avgusta u Las Vegasu.

“Raduje nas činjenica da se ovaj etablirani svjetski sajam odigrava uživo a ne samo u virtuelnom prostoru. Posebno raduje da je skoro svih 100 agenata sa kojima sam imala prilike da se sastanem imalo konkretna pitanja o Crnoj Gori, iskustvima te već poznatim destinacijama ali i skrivenim lokacijama i običajima naše države. Za nas ovaj sajam predstavlja impuls ka ovogodišnjoj post sezoni ali i kvalitetnu pripremu sledeće glavne turističke sezone.” Izjavila je Marija Delibašić, direktorica prodaje hotela Regent te dodala “Takođe, uspjesi naših Olimpijaca i sportista su izuzetno zapaženi u krugovima krema turističke industrije.”

Hotel Regent je dio Virtuoso mreže od 2016.godine te jedan od pet hotela sa istočne obale Jadrana koji se nalaze na mapi ove prestižne asocijacije. Upravo ovaj sajam se smatra najprestižnijim događajem na svijetu u segmentu luksuznih turističkih putovanja te okuplja najemininetnije agente i predstavnike hotela visoke kategorije iz cijelog svijeta.

Generalni menadžer hotela Regent, Kai Dieckmann uzeće učešća u sajmu “LOOP” koji će se održati u Frankfurtu od 15. – 18.avgusta te okuplja turističke medije, evropske tur operatore i agente koji se bave prodajom visoko kvalitetnih turističkih aranžmana.

Najčitanije