15.8 C
Kotor

Slušaj online radio

Regent Porto Montenegro – Julska gastronomska fuzija

Regent Porto Montenegro – kokteli

Regent Porto Montenegro pripremio je bogat julski kalendar događaja koji u svoj fokus stavlja već nadaleko prepoznatu fuziju gastronomije i elegantne zabave.

“Kalendar odslikava način života u Tivtu i Boki Kotorskoj – grada i regije posebne energije koje danas nastanjuju ljudi iz svih krajeva svijeta koji ga zovu svojim domom. Čast nam je predstaviti događaje koji dočaravaju kosmopolitski duh ovog podneblja te je naš kalendar simfonija kreirana od gala večera i manje formalnih događaja koji reflektuju kako domaću tako i inostrane kuhinje.” Najavio je Željko Knezović, Menadžer za hranu i piće hotela Regent.

Večera pod svijećama održaće se 27. jula te je izuzetna prilika za sve one koji tokom svog ljetovanja žele glamuroznu priliku za izlazak i užitak. Nevena Filipović izvođenjem Fado muzike će upotpuniti izuzetnu atmosferu.

Ljubitelji „muzike čežnje i čekanja“ biće u prilici da 28.jula uživaju u Neveninom izvođenju u prostoru Library Bar-a od 20 časova.

Večere na otvorenom biće održane svakog četvrtka u Gourmet Corner restoranu gdje će uživo na terasi biti pripremane paste i rižota – idealna opcija za laganu večeru nakon plaže i prije izlaska. Gastro serijal ovog mjeseca predvodi Sanja Golubović, urednica Caffe Montenegro magazina koja će se 4.jula oprobati u kuhinji hotela Regent i pripremiti svoje omiljene paste i rižota.

Tematski roštilji biće održani 5. i 19. jula u sklopu kojih će gosti uživati u azijskim specijalitetima sa grila.

Ljubiteljima džina dostupan je džin bar svakog dana od 18:00 časova u Library Baru.

Inoviran izbor koktela ove godine predvodi koktel “Zrak sunca” za koji je inspiracija bila izlazak sunca u Boki Kotorskoj.

 “Čast nam je domaćima, posjetiocima i gostima oplemeniti ljetnje dane u Tivtu kroz tematske događaje te inostrane goste iznenaditi elegantnom formom naših jela. Glamurozne tematske večeri ili pak relaksirajući partiji nude izuzetnu zabavu i kvalitetno kulinarstvo po kojem je hotel Regent poznat. Raduje nas kad gosti pohvale unikatnu ponudu koja se razlikuje od ostalih na rivijeri uz komentar pristupačnih cijena.” zaključio je Željko Knezović, Menadžer za hranu i piće hotela Regent.

Najčitanije